Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2021 Jun 100-101 Study Guide Questions:

Q81. Which IOS command is used to initiate a login into a VTY port on a remote router? 

A. router# login 

B. router# telnet 

C. router# trace 

D. router# ping 

E. router(config)# line vty 0 5 

F. router(config-line)# login 

Answer: B 


Q82. Refer to the graphic. 


R1 is unable to establish an OSPF neighbor relationship with R3. What are possible reasons for this problem? (Choose two.) 

A. All of the routers need to be configured for backbone Area 1. 

B. R1 and R2 are the DR and BDR, so OSPF will not establish neighbor adjacency with R3. 

C. A static route has been configured from R1 to R3 and prevents the neighbor adjacency from being established. 

D. The hello and dead interval timers are not set to the same values on R1 and R3. 

E. EIGRP is also configured on these routers with a lower administrative distance. 

F. R1 and R3 are configured in different areas. 

Answer: DF 


Q83. Which two of these functions do routers perform on packets? (Choose two.) 

A. Examine the Layer 2 headers of inbound packets and use that information to determine the next hops for the packets 

B. Update the Layer 2 headers of outbound packets with the MAC addresses of the next hops 

C. Examine the Layer 3 headers of inbound packets and use that information to determine the next hops for the packets 

D. Examine the Layer 3 headers of inbound packets and use that information to determine the complete paths along which the packets will be routed to their ultimate destinations 

E. Update the Layer 3 headers of outbound packets so that the packets are properly directed to valid next hops 

F. Update the Layer 3 headers of outbound packets so that the packets are properly directed to their ultimate destinations 

Answer: BC 


100-101  book

Most up-to-date 100-101 vs 640-822:

Q84. OSPF routing uses the concept of areas. What are the characteristics of OSPF areas? (Choose Three.) 

A. Each OSPF area requires a loopback interface to be configured. 

B. Areas may be assigned any number from 0 to 65535. 

C. Area 0 is called the backbone area. 

D. Hierarchical OSPF networks do not require multiple areas. 

E. Multiple OSPF areas must connect to area 0. 

F. Single area OSPF networks must be configured in area 1. 

Answer: BCE 


Q85. Which of the following is true regarding the configuration of SwitchA? 

A. only 5 simultaneous remote connections are possible 

B. remote connections using ssh will require a username and password 

C. only connections from the local network will be possible 

D. console access to SwitchA requires a password 

Answer: B 


Q86. How many addresses will be available for dynamic NAT translation when a router is configured with the following commands? 

Router(config)#ip nat pool TAME 209.165.201.23 209.165.201.30 netmask 

255.255.255.224 

Router(config)#ip nat inside source list 9 pool TAME 

A. 7 

B. 8 

C. 9 

D. 10 

E. 24 

F. 32 

Answer: B 


2passeasy.com

Refined ccent 100-101 flash cards:

Q87. Refer to the exhibit. 


The output is from a router in a large enterprise. From the output, determine the role of the router. 

A. A Core router. 

B. The HQ Internet gateway router. 

C. The WAN router at the central site. 

D. Remote stub router at a remote site. 

Answer: D 


Q88. Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


Q89. ROUTER# show ip route 

192.168.12.0/24 is variably subnetted, 9 subnets, 3 masks C 192.168.12.64 /28 is directly connected, Loopback1 C 192.168.12.32 /28 is directly connected, Ethernet0 C 192.168.12.48 /28 is directly connected, Loopback0 O 192.168.12.236 /30 [110/128] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial0 C 192.168.12.232 /30 is directly connected, Serial0 O 192.168.12.245 /30 [110/782] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial0 O 192.168.12.240 /30 [110/128] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial0 O 192.168.12.253 /30 [110/782] via 192.168.12.233, 00:35:37, Serial0 O 192.168.12.249 /30 [110/782] via 192.168.12.233, 00:35:37, Serial0 O 192.168.12.240/30 [110/128] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial 0 

To what does the 128 refer to in the router output above? 

A. OSPF cost 

B. OSPF priority 

C. OSPF hop count 

D. OSPF ID number 

E. OSPF administrative distance 

Answer: A 


Q90. At which layer of the OSI model does the protocol that provides the information that is displayed by the show cdp neighbors command operate? 

A. application 

B. transport 

C. network 

D. physical 

E. data link 

Answer: E