Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2021 Jun 100-101 Study Guide Questions:

Q61. What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q62. Which statement is true? 

A. An IPv6 address is 64 bits long and is represented as hexadecimal characters. 

B. An IPv6 address is 32 bits long and is represented as decimal digits. 

C. An IPv6 address is 128 bits long and is represented as decimal digits. 

D. An IPv6 address is 128 bits long and is represented as hexadecimal characters. 

Answer: D 


Q63. Refer to the exhibit. 


If host A sends an IP packet to host B, what will the source physical address be in the frame when it reaches host B? 

A. 10.168.10.99 

B. 10.168.11.88 

C. A1:A1:A1:A1:A1:A1 

D. B2:B2:B2:B2:B2:B2 

E. C3:C3:C3:C3:C3:C3 

F. D4:D4:D4:D4:D4:D4 

Answer: E 


100-101  download

Abreast of the times ccent 100-101 exam questions:

Q64. Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 


An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5. 

Answer: C 


Q65. Which statements describe the routing protocol OSPF? (Choose three.) 

A. It supports VLSM. 

B. It is used to route between autonomous systems. 

C. It confines network instability to one area of the network. 

D. It increases routing overhead on the network. 

E. It allows extensive control of routing updates. 

F. It is simpler to configure than RIP v2. 

Answer: ACE 


Q66. If a host experiences intermittent issues that relate to congestion within a network while remaining connected, what could cause congestion on this LAN? 

A. half-duplex operation 

B. broadcast storms 

C. network segmentation 

D. multicasting 

Answer: B 


2passeasy.com

Real 100-101 exam questions & answers:

Q67. Which statements are true regarding ICMP packets? (Choose two.) 

A. They acknowledge receipt of TCP segments. 

B. They guarantee datagram delivery. 

C. TRACERT uses ICMP packets. 

D. They are encapsulated within IP datagrams. 

E. They are encapsulated within UDP datagrams. 

Answer: CD 


Q68. Which two statements describe the operation of the CSMA/CD access method? (Choose two.) 

A. In a CSMA/CD collision domain, multiple stations can successfully transmit data simultaneously. 

B. In a CSMA/CD collision domain, stations must wait until the media is not in use before transmitting. 

C. The use of hubs to enlarge the size of collision domains is one way to improve the operation of the CSMA/CD access method. 

D. After a collision, the station that detected the collision has first priority to resend the lost data. 

E. After a collision, all stations run a random backoff algorithm. When the backoff delay period has expired, all stations have equal priority to transmit data. 

F. After a collision, all stations involved run an identical backoff algorithm and then synchronize with each other prior to transmitting data. 

Answer: BE 


Q69. Which protocol uses a connection-oriented service to deliver files between end systems? 

A. TFTP 

B. DNS 

C. FTP 

D. SNMP 

E. RIP 

Answer: C 


Q70. What two things does a router do when it forwards a packet? (Choose two.) 

A. switches the packet to the appropriate outgoing interfaces 

B. computes the destination host address 

C. determines the next hop on the path 

D. updates the destination IP address 

E. forwards ARP requests 

Answer: AC