Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2021 Jun 100-101 Study Guide Questions:

Q41. Refer to the exhibit. 


All devices attached to the network are shown. How many collision domains are present in this network? 

A. 2 

B. 3 

C. 6 

D. 9 

E. 15 

Answer: E 


Q42. Which address are OSPF hello packets addressed to on point-to-point networks? 

A. 224.0.0.5 

B. 172.16.0.1 

C. 192.168.0.5 

D. 223.0.0.1 

E. 254.255.255.255 

Answer: A 


Q43. A network administrator cannot connect to a remote router by using SSH. Part of the show interfaces command is shown. 

router#show interfaces 

Serial0/1/0 is up, line protocol is down 

At which OSI layer should the administrator begin troubleshooting? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


2passeasy.com

Rebirth ccent 100-101 questions:

Q44. Refer to the exhibit. 


A company wants to use NAT in the network shown. Which commands will apply the NAT configuration to the proper interfaces? (Choose two.) 

A. R1(config)# interface serial0/1 R1(config-if)# ip nat inside 

B. R1(config)# interface serial0/1 R1(config-if)# ip nat outside 

C. R1(config)# interface fastethernet0/0 R1(config-if)# ip nat inside 

D. R1(config)# interface fastethernet0/0 R1(config-if)# ip nat outside 

E. R1(config)# interface serial0/1 R1(config-if)# ip nat outside source pool 200.2.2.18 255.255.255.252 

F. R1(config)# interface fastethernet0/0 R1(config-if)# ip nat inside source 10.10.0.0 255.255.255.0 

Answer: BC 


Q45. Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: CD 


Q46. A switch has 48 ports and 4 VLANs. How many collision and broadcast domains exist on the switch (collision, broadcast)? 

A. 4, 48 

B. 48, 4 

C. 48, 1 

D. 1, 48 

E. 4, 1 

Answer: B 


2passeasy.com

100% Guarantee ccna flash cards 100-101:

Q47. Which command can you use to manually assign a static IPV6 address to a router interface? 

A. ipv6 address PREFIX_1::1/64 

B. ipv6 autoconfig 2001:db8:2222:7272::72/64 

C. ipv6 autoconfig 

D. ipv6 address 2001:db8:2222:7272::72/64 

Answer: D 


Q48. How many simultaneous Telnet sessions does a Cisco router support by default? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

F. 6 

Answer: E 


Q49. What is the subnet address for the IP address 172.19.20.23/28? 

A. 172.19.20.0 

B. 172.19.20.15 

C. 172.19.20.16 

D. 172.19.20.20 

E. 172.19.20.32 

Answer: C 


Q50. Refer to the exhibit. 


Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer: C