The particular Cisco 100-101 questions and answers are updated through the engineers live. Youll get the latest simulated examination questions that are in keeping with the current Cisco examination. Much more significantly, the actual update day extended to A hundred and eighty nights, showing you will probably have 50 percent any years time and energy to study 100-101 places.

2021 Jul ccna 100-101 study guide:

Q91. From which of the following attacks can Message Authentication Code (MAC) shield your network? 

A. DoS 

B. DDoS 

C. spoofing 

D. SYN floods 

Answer: C 


Q92. Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: BC 


Q93. Refer to the exhibit. 


The host in Kiev sends a request for an HTML document to the server in Minsk. What will be the source IP address of the packet as it leaves the Kiev router? 

A. 10.1.0.1 

B. 10.1.0.5 

C. 10.1.0.6 

D. 10.1.0.14 

E. 10.1.1.16 

F. 10.1.2.8 

Answer: E 


Q94. What is the purpose of the switchport command? 

Switch(config-if)# switchport port-security maximum 1 Switch(config-if)# switchport port-security mac-address 0018.DE8B.4BF8 

A. It ensures that only the device with the MAC address 0018.DE8B.4BF8 will be able to connect to the port that is being configured. 

B. It informs the switch that traffic destined for MAC address 0018.DE8B.4BF8 should only be sent to the port that is being configured. 

C. It will act like an access list and the port will filter packets that have a source or destination MAC of 0018.DE8B.4BF8. 

D. The switch will shut down the port of any traffic with source MAC address of 0018.DE8B.4BF8. 

Answer: A 


Q95. Which IP address is a private address? 

A. 12.0.0.1 

B. 168.172.19.39 

C. 172.20.14.36 

D. 172.33.194.30 

E. 192.169.42.34 

Answer: C 


100-101  free download

Improved cisco ccna 100-101:

Q96. Which command enables IPv6 forwarding on a Cisco router? 

A. ipv6 host 

B. ipv6 unicast-routing 

C. ipv6 local 

D. ipv6 neighbor 

Answer: B 


Q97. A receiving host has failed to receive all of the segments that it should acknowledge. What 

can the host do to improve the reliability of this communication session? 

A. decrease the window size 

B. use a different source port for the session 

C. decrease the sequence number 

D. obtain a new IP address from the DHCP server 

E. start a new session using UDP 

Answer: A 


Q98. What is the OSPF default frequency, in seconds, at which a Cisco router sends hello packets on a multi-access network? 

A. 10 

B. 40 

C. 30 

D. 20 

Answer: A 


Q99. Which router command will configure an interface with the IP address 10.10.80.1/19? 

A. router(config-if)# ip address 10.10.80.1/19 

B. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.0.0 

C. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.255.0 

D. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.224.0 

E. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.240.0 

F. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.255.240 

Answer: D 


Q100. Refer to the exhibit. 


If the hubs in the graphic were replaced by switches, what would be virtually eliminated? 

A. broadcast domains 

B. repeater domains C. Ethernet collisions 

D. signal amplification 

E. Ethernet broadcasts 

Answer: C