Depending on outstanding engineering, far better services for purchasers. Pass4sure offer 24 hour customer service regarding Cisco examinee and you may acquire what you need understand at any time. The satisfaction of our 100-101 will be the services objective, their shared improvement along with customers will be the continual pursuit in a large number. Therefore please dont think twice to contact all of us when you have any queries of 100-101 test.

2021 Jul exsim-max for cisco 100-101 icnd1:

Q111. An administrator is in the process of changing the configuration of a router. What command will allow the administrator to check the changes that have been made prior to saving the new configuration? 

A. Router# show startup-config 

B. Router# show current-config 

C. Router# show running-config 

D. Router# show memory 

E. Router# show flash 

F. Router# show processes 

Answer: C 


Q112. Refer to the exhibit. 


SwitchA receives the frame with the addressing shown in the exhibit. According to the command output also shown in the exhibit, how will SwitchA handle this frame? 

A. It will drop the frame. 

B. It will forward the frame out port Fa0/6 only. 

C. It will forward the frame out port Fa0/3 only. 

D. It will flood the frame out all ports. 

E. It will flood the frame out all ports except Fa0/3. 

Answer: E 


Q113. Refer to the exhibit. 


What is the simplest way to configure routing between the regional office network 10.89.0.0/20 and the corporate network? 

A. router1(config)#ip route 10.89.0.0 255.255.240.0 10.89.16.2 

B. router2(config)#ip route 10.89.3.0 255.255.0.0 10.89.16.2 

C. router1(config)#ip route 10.89.0.0 255.255.240.0 10.89.16.1 

D. router2(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.89.16.1 

Answer: D 


Q114. Refer to the exhibit. 


Why was this message received? 

A. No VTY password has been set. 

B. No enable password has been set. 

C. No console password has been set. 

D. No enable secret password has been set. 

E. The login command has not been set on CON 0 

F. The login command has not been set on the VTY ports. 

Answer: A 


Q115. Refer to the exhibit. 


HostX is transferring a file to the FTP server. Point A represents the frame as it goes toward the Toronto router. What will the Layer 2 destination address be at this point? 

A. abcd.1123.0045 

B. 192.168.7.17 

C. aabb.5555.2222 

D. 192.168.1.1 

E. abcd.2246.0035 

Answer: E 


100-101  free exam questions

Most up-to-date cisco ccna 100-101 pdf:

Q116. The command ip route 192.168.100.160 255.255.255.224 192.168.10.2 was issued on a router. No routing protocols or other static routes are configured on the router. Which statement is true about this command? 

A. The interface with IP address 192.168.10.2 is on this router. 

B. The command sets a gateway of last resort for the router. 

C. Packets that are destined for host 192.168.100.160 will be sent to 192.168.10.2. 

D. The command creates a static route for all IP traffic with the source address 192.168.100.160. 

Answer: C 


Q117. Given an IP address of 192.168.1.42 255.255.255.248, what is the subnet address? 

A. 192.168.1.8/29 

B. 192.168.1.32/27 

C. 192.168.1.40/29 

D. 192.168.1.16/28 

E. 192.168.1.48/29 

Answer: C 


Q118. Refer to the exhibit. 


As packets travel from Mary to Robert, which three devices will use the destination MAC address of the packet to determine a forwarding path? (Choose three.) 

A. Hub1 

B. Switch1 

C. Router1 

D. Switch2 

E. Router2 

F. Switch3 

Answer: BDF 


Q119. Refer to the exhibit. 


When running OSPF, what would cause router A not to form an adjacency with router B? 

A. The loopback addresses are on different subnets. 

B. The values of the dead timers on the routers are different. 

C. Route summarization is enabled on both routers. 

D. The process identifier on router A is different than the process identifier on router B. 

Answer: B 


Q120. On a Cisco switch, which protocol determines if an attached VoIP phone is from Cisco or from another vendor? 

A. RTP 

B. TCP 

C. CDP 

D. UDP 

Answer: C