Almost all IT authorities fully understand the Cisco 100-105 assessment along with desire to own of which important demanding certification. This is the top rated benefit certification by Cisco that is definitely favorite internationally. Yow will discover your chosen employment that you choose to viewed as using moving Cisco 100-105 test and determining to your certification. The following 100-105 assessment fears along with answers protect your entire assessment objectives and possess recently been checked with regard to their exactness, so, encouraging anyone good results in your certification assessment.

2021 Sep 100-105 dumps

Q131. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

How many collision domains are shown? 

A. one 

B. two 

C. three 

D. four 

E. six 

F. twelve 

Answer: B 

Explanation: 

Hubs create single collision and broadcast domains, so in this case there will be a single collision domain for each of the two hubs. 


Q132. - (Topic 7) 

On which type of device is every port in the same collision domain? 

A. a router B. a Layer 2 switch 

C. a hub 

Answer: C 

Explanation: Collision domainA collision domain is, as the name implies, a part of a network where packet collisions can occur. A collision occurs when two devices send a packet at the same time on the shared network segment. The packets collide and both devices must send the packets again, which reduces network efficiency. Collisions are often in a hub environment, because each port on a hub is in the same collision domain. By contrast, each port on a bridge, a switch or a router is in a separate collision domain. 


Q133. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

What must be configured to establish a successful connection from Host A to switch SW-A through router RT-A? 

A. VLAN 1 on RT-A 

B. IP routing on SW-A 

C. default gateway on SW-A 

D. crossover cable connecting SW-A and RT-A 

Answer: C 

Explanation: 

In order for the switch to reach networks that are not local, such as networks attached to different interfaces of the router, it will need to set its default gateway to be the IP address of the attached router. 


Q134. - (Topic 3) 

Which two of these functions do routers perform on packets? (Choose two.) 

A. Examine the Layer 2 headers of inbound packets and use that information to determine the next hops for the packets 

B. Update the Layer 2 headers of outbound packets with the MAC addresses of the next hops 

C. Examine the Layer 3 headers of inbound packets and use that information to determine the next hops for the packets 

D. Examine the Layer 3 headers of inbound packets and use that information to determine the complete paths along which the packets will be routed to their ultimate destinations 

E. Update the Layer 3 headers of outbound packets so that the packets are properly directed to valid next hops 

F. Update the Layer 3 headers of outbound packets so that the packets are properly directed to their ultimate destinations 

Answer: B,C 

Explanation: 

This is the basic function of the router to receive incoming packets and then forward them to their required destination. This is done by reading layer 3 headers of inbound packets and update the info to layer 2 for further hopping. 


Q135. - (Topic 3) 

The network manager has requested a 300-workstation expansion of the network. The workstations are to be installed in a single broadcast domain, but each workstation must have its own collision domain. The expansion is to be as cost-effective as possible while still meeting the requirements. 

Which three items will adequately fulfill the request? (Choose three). 

A. One IP subnet with a mask of 255.255.254.0 

B. Two IP subnets with a mask of 255.255.255.0 

C. Seven 48-port hubs 

D. Seven 48-port switches 

E. One router interface 

F. Seven router interfaces 

Answer: A,D,E 

Explanation: 

To support 300 workstations in a single broadcast domain, we need to use a subnet mask 

which supports 512 hosts = 29-> /23 or 255.255.254.0 in decimal form -> A is correct. 

If we use 48-port switches we need 300/48 = 6.25 -> seven 48-port switches are enough 

because we also need trunking between them -> D is correct. 

We only need one router interface and it is connected with one of seven switches -> E is 

correct. 


2passeasy.com

Up to the minute 100-105 exam topics:

Q136. - (Topic 7) 

Which option is a valid hostname for a switch? 

A. Switch-Cisco 

B. Switch-Cisco! 

C. SwitchCisco 

D. SwitchCisc0 

Answer: C 


Q137. - (Topic 3) 

Which address are OSPF hello packets addressed to on point-to-point networks? 

A. 224.0.0.5 

B. 172.16.0.1 

C. 192.168.0.5 

D. 223.0.0.1 

E. 254.255.255.255 

Answer: A 

Explanation: 

Why does the show ip ospf neighbor Command Reveal Neighbors in the Init State? http://www.cisco.com/en/US/tech/tk365/technologies_tech_note09186a0080093f11.shtml OSPF hello packets have a destination address of 224.0.0.5 (the all ospf routers multicast 

address). 


Q138. - (Topic 1) 

Which protocol uses a connection-oriented service to deliver files between end systems? 

A. TFTP 

B. DNS 

C. FTP 

D. SNMP 

E. RIP 

Answer: C 

Explanation: 

TCP is an example of a connection-oriented protocol. It requires a logical connection to be established between the two processes before data is exchanged. The connection must be maintained during the entire time that communication is taking place, then released afterwards. The process is much like a telephone call, where a virtual circuit is established--the caller must know the person's telephone number and the phone must be answered--before the message can be delivered. TCP/IP is also a connection-oriented transport with orderly release. With orderly release, any data remaining in the buffer is sent before the connection is terminated. The release is accomplished in a three-way handshake between client and server processes. The connection-oriented protocols in the OSI protocol suite, on the other hand, do not support orderly release. Applications perform any handshake necessary for ensuring orderly release. Examples of services that use connection-oriented transport services are telnet, rlogin, and ftp. 


Q139. - (Topic 2) 

A switch receives a frame on one of its ports. There is no entry in the MAC address table for the destination MAC address. What will the switch do with the frame? 

A. drop the frame 

B. forward it out of all ports except the one that received it 

C. forward it out of all ports 

D. store it until it learns the correct port 

Answer: B 

Explanation: 

Understanding this concept is prime for understanding that when switch receives the data frame from the host not having the MAC address already in the MAC table, it will add the MAC address to the source port on the MAC address table and sends the data frame. If the switch already has the MAC address in its table for the destination, it will forward the frame directly to the destination port. If it was not already in its MAC table, then they frame would have been flooded out all ports except for the port that it came from. 


Q140. - (Topic 3) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5. 

Answer: C 

Explanation: 

The “show ip ospf interface command on R3 and R5 shows that the hello and dead intervals do not match. They are 50 and 200 on R3 and 10 and 40 on R5. 

Topic 4, Infrastructure Services