Want to know Exambible 100-105 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) certification experience? Study Highest Quality Cisco 100-105 answers to Renew 100-105 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 100-105 (Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0)) test on your first attempt.

2021 Nov 100-105 exam engine

Q11. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

Host A can communicate with Host B but not with Hosts C or D. How can the network administrator solve this problem? 

A. Configure Hosts C and D with IP addresses in the 192.168.2.0 network. 

B. Install a router and configure a route to route between VLANs 2 and 3. 

C. Install a second switch and put Hosts C and D on that switch while Hosts A and B remain on the original switch. 

D. Enable the VLAN trunking protocol on the switch. 

Answer:

Explanation: 

Two VLANs require a router in between otherwise they cannot communicate. Different VLANs and different IP subnets need a router to route between them. 


Q12. - (Topic 7) 

Which entity assigns IPv6 addresses to end users? 

A. ICANN 

B. APNIC 

C. RIR 

D. ISPs 

Answer:


Q13. - (Topic 7) 

Which NTP command configures the local device as an NTP reference clock source? 

A. ntp peer 

B. ntp broadcast 

C. ntp master 

D. ntp server 

Answer:


Q14. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

The MAC address table is shown in its entirety. The Ethernet frame that is shown arrives at 

the switch. 

What two operations will the switch perform when it receives this frame? (Choose two.) 

A. The switch will not forward a frame with this destination MAC address. 

B. The MAC address of 0000.00aa.aaaa will be added to the MAC Address Table. 

C. The MAC address of ffff.ffff.ffff will be added to the MAC address table. 

D. The frame will be forwarded out of all the active switch ports except for port fa0/0. 

E. The frame will be forwarded out of fa0/0 and fa0/1 only. 

F. The frame will be forwarded out of all the ports on the switch. 

Answer: B,D 

Explanation: 

If the switch already has the MAC address in its table for the destination, it will forward the frame directly to the destination port. If it was not already in its MAC table, then they frame would have been flooded out all ports except for the port that it came from. 


Q15. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

After configuring two interfaces on the HQ router, the network administrator notices an error message. What must be done to fix this error? 

A. The serial interface must be configured first. 

B. The serial interface must use the address 192.168.1.2 

C. The subnet mask of the serial interface should be changed to 255.255.255.0 

D. The subnet mask of the FastEthernet interface should be changed to 255.255.255.240 

E. The address of the FastEthernet interface should be changed to 192.168.1.66 

Answer:

Explanation: 

The IP address 192.168.1.17 255.255.255.0 specifies that the address is part of the 192.168.1.0/24 subnet 

24 mask bits = 255.255.255.0 28 mask bits = 255.255.255.240 192.168.1.0/24 subnet has a host range of 192.168.1.1 to 192.168.1.254 (0 being network and 255 being broadcoast) 192.168.1.17/28 subnet has a host range of 192.168.1.17 to 192.168.1.30 (16 being network and 31 being broadcast) 192.168.1.65/28 subnet has a host range of 192.168.1.65 - 192.168.1.78 (64 being network and 79 being broadcast) 

if fa0/0 was left as /24, you can see that the host range includes the host range of 192.168.1.64/28 which conflicts. Simply speaking, you can't overlap the subnets. By changing the subnet mask of fa0/0 to 255.255.255.240, these networks would no longer overlap. 


Rebirth 100-105 dumps:

Q16. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Why are two OSPF designated routers identified on Core-Router? 

A. Core-Router is connected to more than one multi-access network. 

B. The router at 208.149.23.130 is a secondary DR in case the primary fails. 

C. Two router IDs have the same OSPF priority and are therefore tied for DR election 

D. The DR election is still underway and there are two contenders for the role. 

Answer:

Explanation: 

OSPF elects one DR per multi-access network. In the exhibit there are two DR so there must have more than one multi-access network. 


Q17. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

If host A sends an IP packet to host B, what will the source physical address be in the frame when it reaches host B? 

A. 10.168.10.99 

B. 10.168.11.88 

C. A1:A1:A1:A1:A1:A1 

D. B2:B2:B2:B2:B2:B2 

E. C3:C3:C3:C3:C3:C3 

F. D4:D4:D4:D4:D4:D4 

Answer:

Explanation: 

When packets transfer from one host to another across a routed segment, the source IP address always remains the same source IP address, and the source physical (MAC) address will be the existing router’s interface address. Similarly, the destination IP address always remains the same and the destination physical (MAC) address is the destination router’s interface address. 


Q18. - (Topic 1) 

Which statements accurately describe CDP? (Choose three.) 

A. CDP is an IEEE standard protocol. 

B. CDP is a Cisco proprietary protocol. 

C. CDP is a datalink layer protocol. 

D. CDP is a network layer protocol. 

E. CDP can discover directly connected neighboring Cisco devices. 

F. CDP can discover Cisco devices that are not directly connected. 

Answer: B,C,E 

Explanation: 

CDP (Cisco Discovery Protocol) is a proprietary protocol designed by Cisco to help administrators collect information about both locally attached and remote devices. By using CDP, you can gather hardware and protocol information about neighbor devices containing useful info for troubleshooting and documenting the network. 


Q19. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

All devices attached to the network are shown. How many collision domains are present in this network? 

A. 2 

B. 3 

C. 6 

D. 9 

E. 15 

Answer:

Explanation: 

A switch uses a separate collision domain for each port so there are a total of 9 for each device shown. In addition to this, the switch to switch connections (3) are a separate collision domain. Finally, we add the switch to router connections (2) and the router to router connection (1) for a total of 15. 


Q20. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

SwitchA receives the frame with the addressing shown in the exhibit. According to the command output also shown in the exhibit, how will SwitchA handle this frame? 

A. It will drop the frame. 

B. It will forward the frame out port Fa0/6 only. 

C. It will forward the frame out port Fa0/3 only. 

D. It will flood the frame out all ports. 

E. It will flood the frame out all ports except Fa0/3. 

Answer:

Explanation: 

When frame receives the frame, it checks the source address on MAC table if MAC address found in MAC table it tries to forward if not in MAC table adds the Address on MAC table. After checking the source address, it checks the destination address on MAC table, if MAC address found on MAC table it forwards to proper ports otherwise floods on all ports except the source port.