Pass4sure offers free demo for ccent ccna icnd1 100 105 official cert guide exam. "Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0)", also known as ccent ccna icnd1 100 105 pdf exam, is a Cisco Certification. This set of posts, Passing the Cisco 100 105 exam exam, will help you answer those questions. The icnd 100 105 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Cisco 100 105 icnd1 exams and revised by experts!

Q91. - (Topic 7) 

Which feature allows a device to use a switch port that is configured for half-duplex to access the network? 

A. CSMA/CD 

B. IGMP 

C. port security 

D. split horizon 

Answer:

Explanation: 

Ethernet began as a local area network technology that provided a half-duplex shared channel for stations connected to coaxial cable segments linked with signal repeaters. In this appendix, we take a detailed look at the half-duplex shared-channel mode of operation, and at the CSMA/CD mechanism that makes it work. In the original half-duplex mode, the CSMA/CD protocol allows a set of stations to compete for access to a shared Ethernet channel in a fair and equitable manner. The protocol’s rules determine the behavior of Ethernet stations, including when they are allowed to transmit a frame onto a shared Ethernet channel, and what to do when a collision occurs. Today, virtually all devices are connected to Ethernet switch ports over full-duplex media, such as twisted-pair cables. On this type of connection, assuming that both devices can support the full-duplex mode of operation and that Auto-Negotiation (AN) is enabled, the AN protocol will automatically select the highest-performance mode of operation supported by the devices at each end of the link. That will result in full-duplex mode for the vast majority of Ethernet connections with modern interfaces that support full duplex and AN. 


Q92. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

A TFTP server has recently been installed in the Atlanta office. The network administrator is located in the NY office and has made a console connection to the NY router. After establishing the connection they are unable to backup the configuration file and IOS of the NY router to the TFTP server. What is the cause of this problem? 

A. The NY router has an incorrect subnet mask. 

B. The TFTP server has an incorrect IP address. 

C. The TFTP server has an incorrect subnet mask. 

D. The network administrator computer has an incorrect IP address. 

Answer:

Explanation: 

The TFTP server is using a mask of 255.255.255.240 (/28) while the router is configured with a /29. Because of this, the Atlanta router does not see the TFTP server as being in the same subnet. 


Q93. - (Topic 3) 

Which two statements describe the IP address 10.16.3.65/23? (Choose two.) 

A. The subnet address is 10.16.3.0 255.255.254.0. 

B. The lowest host address in the subnet is 10.16.2.1 255.255.254.0. 

C. The last valid host address in the subnet is 10.16.2.254 255.255.254.0 

D. The broadcast address of the subnet is 10.16.3.255 255.255.254.0. 

E. The network is not subnetted. 

Answer: B,D 

Explanation: 

The mask 255.255.254.0 (/23) used with a Class A address means that there are 15 subnet bits and 9 host bits. The block size in the third octet is 2 (256 - 254). So this makes the subnets in 0, 2, 4, 6, etc., all the way to 254. The host 10.16.3.65 is in the 2.0 subnet. The next subnet is 4.0, so the broadcast address for the 2.0 subnet is 3.255. The valid host addresses are 2.1 through 3.254 


Q94. - (Topic 5) 

The network administrator has found the following problem. 

The remote networks 172.16.10.0, 172.16.20.0, and 172.16.30.0 are accessed through the Central router's serial 0/0 interface. No users are able to access 172.16.20.0. After reviewing the command output shown in the graphic, what is the most likely cause of the problem? 

A. no gateway of last resort on Central 

B. Central router's not receiving 172.16.20.0 update 

C. incorrect static route for 172.16.20.0 

D. 172.16.20.0 not located in Central's routing table 

Answer:

Explanation: 

If we use 172.16.20.0 to route to 172.16.150.15, then the packet will route back. To clear this error we have to use.#no ip route 172.16.20.0 255.255.255.0 172.16.150.15

.command in configuration mode. 


Q95. - (Topic 1) 

What are two common TCP applications? (Choose two.) 

A. TFTP 

B. SMTP 

C. SNMP 

D. FTP 

E. DNS 

Answer: B,D 

Explanation: 

SMTP uses TCP port 25, while FTP uses TCP ports 20 and 21. 

Reference: http://pentestlab.wordpress.com/2012/03/05/common-tcpip-ports/ 


Q96. - (Topic 7) 

Which MTU size can cause a baby giant error? 

A. 1500 

B. 9216 

C. 1600 

D. 1518 

Answer:

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/switches/catalyst-4000-series-switches/29805-175.html 


Q97. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are correct? (Choose two.) 

A. This is a default route. 

B. Adding the subnet mask is optional for the ip route command. 

C. This will allow any host on the 172.16.1.0 network to reach all known destinations beyond RouterA. 

D. This command is incorrect, it needs to specify the interface, such as s0/0/0 rather than an IP address. 

E. The same command needs to be entered on RouterA so that hosts on the 172.16.1.0 network can reach network 10.0.0.0. 

Answer: A,C 

Explanation: 

This is obviously the default route which is set between the routers and since it is entered in such a manner that it ensures connectivity between the stub network and any host lying beyond RouterA. 


Q98. - (Topic 5) 

Including the address on the Routed Ethernet interface, how many hosts can have IP addresses on the LAN to which Routed is connected? 

A. 6 

B. 30 

C. 62 

D. 126 

Answer:

Explanation: 

This is a /29 address, so there are 6 usable IP’s on this subnet. 


Q99. - (Topic 4) 

The network administrator is using a Windows PC application that is called putty.exe for remote communication to a switch for network troubleshooting. Which two protocols could be used during this communication? (Choose two.) 

A. SNMP 

B. HTTP 

C. Telnet 

D. RMON 

E. SSH 

Answer: C,E 

Explanation: 

PuTTY is a free implementation of Telnet and SSH for Windows and Unix platforms, and is used to connect to Cisco and other networking devices using SSH or Telnet. 

Topic 5, Infrastructure Maintenance 


Q100. - (Topic 7) 

What is the default lease time for a DHCP binding? 

A. 24 hours 

B. 12 hours 

C. 48 hours 

D. 36 hours 

Answer:

Explanation: By default, each IP address assigned by a DHCP Server comes with a one-day lease, which is the amount of time that the address is valid. To change the lease value for an IP address, use the following command in DHCP pool configuration mode: