we provide Accurate Riverbed 101-01 study guide which are the best for clearing 101-01 test, and to get certified by Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 101-01 exam. Crack your Riverbed 101-01 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q1. How can Steelhead Mobile client software be distributed directly from the Steelhead Mobile Controller (SMC)? (Select 2)

A. HTTPS

B. HTTP

C. FTP

D. TFTP

E. NFS

Answer: AB


Q2. You have noticed that your connections through the Steelhead appliance are slower than without it. All TCP connections show as optimized in the web interface. You are also experiencing intermittent connectivity and periodic file errors. Of the following, what could be the most likely cause of this slowdown?

A. Duplex mismatch on either the LAN or WAN interfaces or both

B. Asymmetric Routing

C. Link speed mismatch on either the Primary or AUX interface

D. Packet ricochet is causing packets to consume bandwidth through the In-path interface

E. Memory corruption has caused buffer overflow on write I/O to SDR on disk

Answer: A


Q3. When configuring CIFS prepopulation, which of the following parameters must be configured for prepopulation to function? (Select 3)

A. Remote path

B. Username

C. CMC hostname

D. Password

E. RADIUS authentication

Answer: ABD


Q4. How many in-path rules will a LAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: B


Q5. What is the smallest and largest datastore size one can allocate for a Steelhead Mobile client?

A. 256 MB and 20 GB on disk

B. 1 GB and 100 TB on disk

C. 256 MB and 1 TB in memory

D. 64 KB and 512 KB in memory

E. 10% and 50% of the available disk space

Answer: A


Q6. Overcoming bandwidth limitations is a function of:

A. Transport Streamlining

B. Application Streamlining

C. Data Streamlining

D. Storage Streamlining

Answer: C


Q7. Assume the SSL server is configured for the default SSL port. Which port has to be specified in the in-path rules of the client-side Steelhead appliance?

A. 443

B. 445

C. 7801

D. 8080

Answer: A


Q8. A Steelhead appliance can synchronize its datastore with a maximum of how many other Steelhead appliances?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: A


Q9. Steelhead appliances increase. (Select 2)

A. Application performance

B. Data transfer speed over the WAN

C. Data transfer speed over the LAN

D. Quality of service

E. WORM stability

F. Prototyping

Answer: AB


Q10. What are two methods that can be configured to provide location awareness for a Steelhead Mobile client? (Select 2)

A. Adapter based configuration

B. Fixed-target rule

C. In-path rule

D. Latency detection

Answer: AD