Testking 101-01 Questions are updated and all 101-01 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 101-01 exam prep kits you will be ready for the real 101-01 exam without a problem. We have Refresh Riverbed 101-01 dumps study guide. PASSED 101-01 First attempt! Here What I Did.

Q11. The Steelhead Mobile client is supported on the following client platforms: (Select 3)

A. Windows 2000

B. PDA

C. Windows XP

D. Vista-32

E. Linux

Answer: ACD


Q12. The Central Management Console appliance can scale to support a range of Steelhead appliances and is available in the following physical form factor(s):

A. Desktop,1U and 3U

B. 1U and 3U

C. 3U only

D. 1U only

E. 1U, 2U, 3U

Answer: D


Q13. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) and IP addresses being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Tunnel mode

B. Port Transparency

C. Full Transparency

D. SSL mode

Answer: C


Q14. Which of the following parameters can be used to classify traffic into QoS classes? (Select 3)

A. Destination subnet

B. Source subnet

C. VLAN

D. WCCP Mask or HASH

E. Service Groups

Answer: ABC


Q15. Central Management Console (CMC) provides which benefits? (Select 2)

A. Centralized reporting of Interceptor appliances

B. Centralized reporting of Steelhead Mobile Controller appliances

C. Centralized management of Steelhead appliances

D. Centralized configuration of Steelhead appliances

E. Centralized configuration of Cascade Profiler appliances

Answer: CD


Q16. What is the maximum datastore size?

A. 15 MB

B. 5 GB

C. 20 GB

D. 10 TB

E. 50 TB

Answer: C


Q17. The Steelhead Mobile client software builds an optimized connection to what end device?

A. The nearest SMC

B. A Steelhead appliance

C. A Central Management Console (CMC)

D. The VPN concentrator

E. Another Steelhead Mobile client

Answer: B


Q18. Which of the following reflects the primary benefit of configuring CIFS prepopulation on a Steelhead appliance?

A. Prelearning different CIFS dialects on the network

B. Prewarming the datastore

C. CIFS management reporting

D. Management Streamlining

Answer: B


Q19. Which of the following is a benefit of the Riverbed Services Platform (RSP) on the Steelhead appliance? (Select 2)

A. Optimizes VoIP flowing through proxy servers

B. Removes the need for specific servers in the branch offices

C. Allows for continued operations of specific functionality in the event of a WAN failure

D. Provides parallel forwarding domains for asymmetrical routing

Answer: BC


Q20. What benefit does the Interceptor appliance provide? (Select 3)

A. Load balances connections across Steelhead appliances

B. Provides redundancy in case of Steelhead appliance failure

C. Maintains stateful connection table if a Steelhead appliance fails

D. Allows clustering of multiple Steelhead appliances

Answer: ABD