Act now and download your Riverbed 101-01 test today! Do not waste time for the worthless Riverbed 101-01 tutorials. Download Regenerate Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate exam with real questions and answers and begin to learn Riverbed 101-01 with a classic professional.

Q21. How many in-path rules will a WAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: A


Q22. How many separate TCP sessions exist for each optimized connection?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. It depends on the WAN visibility mode

Answer: C


Q23. What transaction prediction modules are supported on the Steelhead Mobile client? (Select 3)

A. CIFS

B. WCCP

C. MAPI

D. ATP

E. Lotus Notes

Answer: ACE


Q24. What combinations of WAN visibility modes can simultaneously be configured on Steelhead appliances?

A. It can never be done

B. Only Port Transparent

C. Only Correct Addressing

D. Only Full Addressing

E. Full Transparency, PortTransparencyand Correct Addressing can be configured simultaneously

Answer: E


Q25. An employee who has just installed Steelhead Mobile onto her workstation notices that she never gets any reduction. It always says 0%.

The status of the Mobile client appears to be:

Optimization State: Healthy

Controller Status: Connected: Branch

The reason she is seeing 0% reduction statistics is:

A. Location Awareness is in effect

B. The Steelhead appliance in the branch office has currently failed

C. There are no more Steelhead Mobile licenses available

D. The Steelhead Mobile Controller is not available as it has been relocated to a branch office

E. Steelhead Mobile does not work on workstations, only laptops

Answer: A


Q26. In a network where QoS classification and enforcement is being performed by the customer's carrier-managed WAN routers and QoS traffic classification is based on IP address and/or destination TCP port, what WAN visibility mode should be employed for TCP sessions optimized by the Steelhead appliances to maintain interoperability with the existing QoS strategy?

A. Full Transparency

B. Correct Addressing

C. Port Transparency

D. Port Mapping

Answer: A


Q27. When upgrading a Steelhead appliance from the Management Console, the new image is always installed on the:

A. Booted partition

B. Backup partition

C. Both the boot and backup partitions

D. The image is only installed into a partition after a reboot (from a temporary location)

E. Upgrades can only be done from the CLI

Answer: B


Q28. Which version of WCCP supports redirection of all TCP traffic?

A. Version 1

B. Version 2

C. Version 9

D. Version 12.2.18

Answer: B


Q29. In a Steelhead Mobile deployment, what are Endpoint policies? (Select 2)

A. Templates that allow Steelhead Mobile clients to connect to Steelhead appliances

B. Configuration templates to configure groups of Steelhead Mobile clients that have the same configuration requirements

C. Configuration templates to configure groups of Steelhead Mobile clients that have the same datastore requirements

D. Configuration templates to configure computer-specific software settings on a Linux system

E. Steelhead Mobile client software default access policies used to connect to all Riverbed devices

Answer: BC


Q30. Which of the following is not a policy type available on the CMC appliance?

A. Optimization policy

B. SDR policy

C. Security Policy

D. Networking policy

Answer: B