It is impossible to pass Riverbed 101-01 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Riverbed 101-01 practice questions. You will get a surprising result by our Improved Riverbed Certified Solutions Associate practice guides.

Q31. To run RSP on a Steelhead, you need to have an RSP license and a minimum of how much memory added to the unit?

A. 1 GB

B. 2 GB

C. 3 GB

D. 4 GB

Answer: B


Q32. What is the default WAN visibility mode?

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. Full Addressing

D. Full Transparency

E. Transparency

Answer: A


Q33. How many WAN visibility modes are available?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: C


Q34. Data Streamlining is used by the Steelhead appliances and Steelhead Mobile for what?

A. To speed up certain applications

B. To reduce the number of connections used

C. To reduce WAN utilization

D. To make UDP faster

Answer: C


Q35. Which of the following expansion cards are available for the Steelhead appliance xx50 series? (Select 2)

A. Four-Port Copper Gigabit-Ethernet PCI-E

B. Four-Port SX Fiber Gig-E PCI-X

C. Five-Port Copper Gigabit-Ethernet PCI-E

D. Two-Port SX Fiber Gigabit-Ethernet PCI-E

E. Three-Port SX Fiber Gig-E PCI-X

Answer: AD


Q36. What are valid WAN visibility modes of the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. Full Addressing

D. Full Transparency

E. Transparency

Answer: ABD


Q37. The Central Management Console (CMC) provides the following:

A. Rapid deployment of distributed Steelhead appliances

B. Simplifies ongoing configuration and management of distributed Steelhead appliances

C. Health monitoring of distributed Steelhead appliances

D. Performance reports of distributed Steelhead appliances

E. All of the above

Answer: E


Q38. What effect will enable SDR-M (Scalable Data Referencing ­ Memory) have on a Steelhead appliance in production?

A. An increase in overall LAN throughput

B. SDR would occur in RAM until flushed to disk

C. An increase in overall WAN throughput

D. SDR would occur on disk and backed up to RAM for future lookups

E. SDR must occur over the primary interface directly to RAM

Answer: A


Q39. When implementing PBR, a Steelhead appliance is connected to the router using which Steelhead appliance interface?

A. lan0_0

B. wan0_0

C. Primary

D. AUX

E. Remote

Answer: B


Q40. Steelhead appliances models vary by supported bandwidth. This bandwidth refers to:

A. All inbound and outbound traffic

B. All outbound traffic

C. All optimized inbound and optimized outbound traffic

D. All optimized outbound traffic

E. VoIP traffic only

Answer: D