Want to know Exambible 101-01 Exam practice test features? Want to lear more about Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate certification experience? Study Pinpoint Riverbed 101-01 answers to Down to date 101-01 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Riverbed 101-01 (Riverbed Certified Solutions Associate) test on your first attempt.

2021 Mar 101-01 vce

Q51. The auto-discovery probe uses which TCP option number (in decimal)? (Hint: Use the calculator)

A. 78

B. 76

C. 66

D. Auto-discovery does not use TCP options

Answer: B


Q52. An employee who has just installed Steelhead Mobile onto her workstation notices that she never gets any reduction. It always says 0%.

The status of the mobile client appears to Be:

Optimization State: Firewalled

Controller Status: Connected

The reason she is seeing 0% reduction statistics is:

A. Location Awareness is in effect

B. The physical branch Steelhead appliance in her office is behind a firewall

C. The office firewall is stripping the IP options field

D. Her workstation is blocking TCP port 7801

E. The data center is currently firewalling all optimized connections

Answer: D


Q53. Which version of WCCP supports redirection of all TCP traffic?

A. Version 1

B. Version 2

C. Version 9

D. Version 12.2.18

Answer: B


Q54. The Steelhead Mobile client software builds an optimized connection to what end device?

A. The nearest SMC

B. A Steelhead appliance

C. A Central Management Console (CMC)

D. The VPN concentrator

E. Another Steelhead Mobile client

Answer: B


Q55. How many in-path rules will a LAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: B


Far out 101-01 torrent:

Q56. What are the major components required to allow optimization via the Steelhead Mobile client? (Select 3)

A. Steelhead appliance

B. Central Management Console

C. Steelhead Mobile Controller

D. Steelhead Mobile client host, such as a laptop or desktop

Answer: ACD


Q57. Which of the following is NOT a valid in-path rule on the Interceptor appliance?

A. Redirect

B. Pass-through

C. Discard

D. Deny

E. Fair-peering

Answer: E


Q58. What do you configure to control optimization on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. In-path rules

B. Optimization rules

C. Load balancing rules

D. Peering rules

E. TCP rules

F. Acceleration policies

Answer: AD


Q59. A user uploads a Microsoft Word document to a server across the network using the file transfer protocol (FTP). The file has been seen before by the Steelhead appliances that are optimizing the link and so the user experiences warm performance. A second user at the same location downloads the file from the same server using the CIFS protocol. This file transfer can be considered:

A. Cold, the data now travels in another direction so the Steelhead appliances need to relearn the data

B. Cold, the application protocol is now different so the Steelhead appliances need to relearn the data

C. Warm, the data has been seen by the Steelhead appliances before making the application protocol irrelevant

D. Warm, only because the transfer uses CIFS

E. Partially warm, the Steelhead appliances only need to learn the new data 

Answer: C


Q60. Log messages in the Steelhead appliance Management Console such as "error=SMB_SHUTDOWN_ERR_SEC_SIG_ENABLED" are an indication of what condition?

A. The Steelhead appliance has entered admission control

B. The Steelhead appliance has detected an asymmetric network

C. The Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the Primary interface

D. The Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the in-path interfaces

E. The Steelhead appliance is configured in "Tunnel Mode"

F. The Steelhead appliance has detected Windows Server Message Block (SMB) signing

Answer: F