Exam Code: 101-01 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Riverbed Certified Solutions Associate
Certification Provider: Riverbed
Free Today! Guaranteed Training- Pass 101-01 Exam.

2021 Apr 101-01 practice question

Q41. What platform of VMware enables you to run the Central Management Console as a virtual appliance? (Select 2)

A. ESX

B. Desktop

C. VMX

D. ESXi

E. VMDK

Answer: AD


Q42. What are the default port labels on the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Secure

B. Interactive

C. RBT-Proto

D. Fixed-Target

E. Pass-Through

Answer: ABC


Q43. What is the command to return a Steelhead appliance back to factory defaults?

A. (config) # restart factory reload

B. (config) # reload factory

C. (config) # restart clean

D. (config) # reload clean empty

E. (config) # reset factory reload

Answer: E


Q44. The benefits provided by the CIFS application-level optimizations are:

A. Remove protocol chattiness from the remote LAN

B. Remove protocol chattiness from the data center LAN

C. Increase protocol chattiness from the WAN

D. Remove protocol chattiness from the WAN

E. Encrypt important data

Answer: D


Q45. Steelhead appliance models vary according to which of the following attributes?

1. Number of concurrent TCP connections that can be optimized

2. Amount of disk storage available for Scalable Data Referencing

3. Level of encryption supported

4. Maximum possible in-path interfaces

A. 1, 2, and 3

B. 1, 2, and 4

C. 2, 3, and 4

D. 1, 3, and 4

E. 1, 2, 3, and 4

Answer: B


Improve 101-01 free download:

Q46. Which of the following local accounts are available by default on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. admin

B. riverbed

C. monitor

D. rvbd

E. root

Answer: AC


Q47. What is the CLI command for starting the Configuration Wizard?

A. # configuration wizard start

B. (config) # configuration jump-start

C. # configuration start

D. (config) # wizard start

E. restart clean

Answer: B


Q48. When Adaptive Compression is used on a Steelhead appliance, what determines the switch to dynamically disable Lempel-Ziv compression if compression is deemed ineffective?

A. Periodic samples of data flows

B. Packet by packet analysis

C. Continual TCP session analysis

D. Reduction throttle signal from the Central Management Console (CMC)

E. Average available bandwidth

Answer: A


Q49. What are valid datastore encryption types? (Select 4)

A. No encryption

B. AES_128

C. AES_64

D. AES_256

E. AES_192

Answer: ABDE


Q50. What does the Application Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Eliminates transport protocol inefficiencies

D. Reduces WAN round trips at the application layer

E. All of the above

F. None of the above

Answer: D