Want to know Pass4sure 101-01 Exam practice test features? Want to lear more about Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate certification experience? Study Realistic Riverbed 101-01 answers to Far out 101-01 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Riverbed 101-01 (Riverbed Certified Solutions Associate) test on your first attempt.

2021 Apr 101-01 test

Q81. What are the benefits of Application Streamlining?

A. Applications run up to 100 times faster

B. Reduces application chattiness by 65-98%

C. Accelerates the most important applications, such asCIFS, MAPI, NFS, HTTP/S, LotusNotes, and MS-SQL

D. All of the above

E. None of the above

Answer: D


Q82. A major difference between MX-TCP and HighSpeed TCP is:

A. MX-TCP backs off in the case of congestion, HighSpeed TCP does not

B. HighSpeed TCP backs off in the case of congestion, MX-TCP does not

C. MX-TCP can use TCP window scaling, HighSpeed TCP cannot

D. HighSpeed TCP can use TCP options, MX-TCP cannot

Answer: B


Q83. Steelhead appliances increase. (Select 2)

A. Application performance

B. Data transfer speed over the WAN

C. Data transfer speed over the LAN

D. Quality of service

E. WORM stability

F. Prototyping

Answer: AB


Q84. When MAPI prepopulation is enabled, what is default TCP keep-alive time used to prepopulate the Steelhead appliance with emails and attachments?

A. 24 hours

B. 48 hours

C. 72 hours

D. 96 hours

Answer: D


Q85. What optimization can be performed on HTTPS traffic when SSL optimization is enabled?

A. SDR

B. LZ

C. Application Streamlining

D. A and B only

E. A, B,and C

Answer: E


Update 101-01 sample question:

Q86. Which of the following are supported features on the Interceptor appliance running version 2.0.x? (Select 3)

A. EtherChannel

B. Full transparency

C. Port transparency

D. QoS

E. NetFlow

Answer: ABC


Q87. Some applications are designed to open many TCP connections to accomplish required data transfers. Many of these connections are short-lived, yet each requires significant overhead to initiate communications. What RiOS feature was designed to reduce the overhead of these short- lived TCP connections?

A. HSTCP

B. MX-TCP

C. Virtual Window Expansion

D. Connection Pooling

E. Transport Streamlining

Answer: D


Q88. Which of the following is not a policy type available on the CMC appliance?

A. Optimization policy

B. SDR policy

C. Security Policy

D. Networking policy

Answer: B


Q89. In what file system can the Steelhead Mobile client software be installed?

A. FAT

B. NTFS

C. FAT32

D. UFS

E. EXT3

Answer: B


Q90. A Steelhead appliance can synchronize its datastore with a maximum of how many other Steelhead appliances?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: A