Q1. Which forms of administrative authentication are supported by the Steelhead appliances? (Select 3)

A. NTLM

B. TACACS+

C. RADIUS

D. Kerberos

E. Local username and password

Answer: BCE


Q2. You need to purchase a Steelhead appliance model for one of your engineering branch offices.

Below are the requirements that need to be met:

- 200 users with 15 TCP connections each

- 15 Mbps WAN link

- Will be sending across the WAN about 20 GB of new data daily

- A Windows 2003 Server and video streaming Riverbed Services Platform (RSP) will be used

Which of the following models will be the most appropriate for this branch office?

A. Steelhead 2050-M

B. Steelhead 5050-M

C. Steelhead 550-M

D. Steelhead 550-H

E. Steelhead 250-H

Answer: A


Q3. Which of the following best describes Link State Propagation (LSP)?

A. LSP is not a Steelhead appliance feature

B. LSP monitors the LAN/WAN pair and reflects the up/down status

C. LSP is an enhancement to auto negotiation

D. LSP in an enhancement to Spanning Tree

Answer: B


Q4. What Steelhead appliance interface must be connected in order to peer with the Interceptor appliance for optimization?

A. Primary

B. WAN

C. LAN

D. AUX

E. Console

Answer: B


Q5. How many separate TCP sessions exist for each optimized connection?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. It depends on the WAN visibility mode

Answer: C


Q6. What does the Data Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Reduces transport protocol inefficiencies

D. All of the above

E. None of the above

Answer: A


Q7. Which of the following parameters can be used to classify traffic into QoS classes? (Select 3)

A. Destination subnet

B. Source subnet

C. VLAN

D. WCCP Mask or HASH

E. Service Groups

Answer: ABC


Q8. Login to the CMC appliance can be authenticated against what type servers? (Select 3)

A. RADIUS

B. Local

C. XAUTH

D. TACACS+

E. Kerberos

Answer: ABD


Q9. What effect will enable SDR-M (Scalable Data Referencing ­ Memory) have on a Steelhead appliance in production?

A. An increase in overall LAN throughput

B. SDR would occur in RAM until flushed to disk

C. An increase in overall WAN throughput

D. SDR would occur on disk and backed up to RAM for future lookups

E. SDR must occur over the primary interface directly to RAM

Answer: A


Q10. When implementing WCCP, a Steelhead appliance is connected using which Steelhead appliance interface for optimization?

A. lan0_0

B. wan0_0

C. Primary

D. AUX

E. Remote

Answer: B