Q31. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) and IP addresses being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Tunnel mode

B. Port Transparency

C. Full Transparency

D. SSL mode

Answer: C


Q32. All of the following are types of peering rules, except:

A. Pass

B. Accept

C. Discard

D. Auto

Answer: C


Q33. What licenses are installed with a Steelhead appliance when purchased? (Select 3)

A. Scalable Data Referencing (SDR)

B. Windows File Servers

C. SSL

D. Sybase database applications

E. Microsoft Exchange

Answer: ABE


Q34. What is the default action of a Steelhead appliance when it enters admission control?

A. Fail-to-wire

B. Fail-to-block

C. Passthrough all connections

D. Passthrough new connections

E. Drop new connections

Answer: D


Q35. When configuring the Steelhead Mobile client package, the amount of disk space allocated to the datastore for a Steelhead Mobile client is configured in what part of the configuration?

A. Endpoint policy

B. Authentication policy

C. Acceleration policy

D. Peering policy

Answer: A


Q36. Application Streamlining supports which of the following protocols in the Steelhead appliance?

A. HTTP, FTP, MAPI, NFS

B. MAPI, CIFS, NFS v4

C. CIFS, RDP, MAPI, HTTP, SSL, Oracle, MAC-CIFS, ICA, UDP

D. HTTP, MAPI, NFS v3, CIFS, Lotus Notes, MS-SQL

Answer: D


Q37. Which of the following database applications can the Steelhead appliance optimize with the Application Streamlining module?

A. IBM DB2

B. Sybase

C. MySQL

D. Microsoft SQL

E. Great Plains

Answer: D


Q38. A Steelhead Mobile Controller (SMC) can provide licenses for up to how many concurrent Steelhead Mobile clients?

A. 100

B. 256

C. 512

D. 2000 and above

Answer: D


Q39. When implementing PBR, a Steelhead appliance is connected to the router using which Steelhead appliance interface?

A. lan0_0

B. wan0_0

C. Primary

D. AUX

E. Remote

Answer: B


Q40. Steelhead appliances models vary by supported bandwidth. This bandwidth refers to:

A. All inbound and outbound traffic

B. All outbound traffic

C. All optimized inbound and optimized outbound traffic

D. All optimized outbound traffic

E. VoIP traffic only

Answer: D