Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 101-01 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Riverbed 101-01 exam in just one try? I am currently studying for the Riverbed 101-01 exam. Latest Riverbed 101-01 Test exam practice questions and answers, Try Riverbed 101-01 Brain Dumps First.

Q71. After deployment of Steelhead appliances, a certain backup application shows poor bandwidth reduction. After disabling the backup application's native compression algorithm, the bandwidth reduction statistics on the Steelhead appliances suddenly improve significantly. Which of the following are likely causes for the increased bandwidth reduction?

A. The native compression algorithm of the backup application could not be compressed further

B. The application-level protocol used by the backup application is not recognized by the Steelhead appliances

C. The Steelhead appliances were not able to effectively perform TCP optimizations

D. There should be no difference between compressed and uncompressed traffic

Answer: A


Q72. Which Datastore Segment Replacement Policy can be selected to overwrite data that has resided in the segstore for the longest duration of time?

A. LRU (Least Recently Used)

B. FIFO (First In First Out)

C. LIFO (Last In First Out)

D. MRU (Most Recently Used)

E. ADH (Arbitrary Data Hits)

Answer: B


Q73. What is the smallest and largest datastore size one can allocate for a Steelhead Mobile client?

A. 256 MB and 20 GB on disk

B. 1 GB and 100 TB on disk

C. 256 MB and 1 TB in memory

D. 64 KB and 512 KB in memory

E. 10% and 50% of the available disk space

Answer: A


Q74. Using an Interceptor appliance is an alternative to what network designs? (Select 2)

A. WCCP

B. PBR

C. Connection Forwarding

D. Fixed-target rules

E. Peering rules

Answer: AB


Q75. How many TCP connections can an Interceptor appliance set up per second?

A. 1000

B. 2000

C. 3000

D. 4000

E. 5000 or over

Answer: E


Q76. Once a Steelhead Mobile client connects to Steelhead Mobile Controller (SMC), it retrieves what from the SMC? (Select 2)

A. Secure vault key

B. License

C. The Central Management Console (CMC) tree

D. The Steelhead domain catalog descriptor database (DCDD)

E. Acceleration Policy

Answer: BE


Q77. What are some key reasons for purchasing an Interceptor appliance? (Select 3)

A. Redirect traffic to a pool of Steelhead appliances

B. Failover for Steelhead appliances

C. No single point of failure in a redundant Steelhead appliance deployment

D. Centralize reporting and management

E. Increase throughput of connections

Answer: ABC


Q78. What action should be taken when the Steelhead appliance datastore is full?

A. Disconnect all users

B. Expand disk capacity

C. No action is required

D. Clean the datastore

E. Insert a USB key for extra storage

Answer: C


Q79. Which of the following Steelhead appliance models support redundant power supplies? (Select 2)

A. 250

B. 1221

C. 2012

D. 2050

E. 5050

Answer: DE


Q80. Your company now considers WAN optimization crucial to the function of the business. Which of the following Riverbed Steelhead appliance features will provide hardware redundancy in case of failure? (Select 3)

A. Multi-core processors

B. Disk RAID

C. Multiple GB memory DIMMs

D. Hot-swappable disks

E. Multiple WAN/LAN network cards

Answer: BDE