Testking offers free demo for 101-01 exam. "Riverbed Certified Solutions Associate", also known as 101-01 exam, is a Riverbed Certification. This set of posts, Passing the Riverbed 101-01 exam, will help you answer those questions. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Riverbed 101-01 exams and revised by experts!

Q21. When enabling the IPSec feature on the Steelhead appliances:

A. Both optimized and pass-through traffic are encrypted

B. Only optimized traffic is encrypted

C. IPSec encrypted traffic is optimized

D. Only control traffic is encrypted, not user traffic

Answer: B


Q22. How many WAN visibility modes are available?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: C


Q23. When performing a logical in-path deployment, which interface needs to be physically cabled for optimization to occur?

A. LAN

B. AUX

C. WAN

D. Primary

Answer: C


Q24. When deploying a Steelhead appliance server-side out-of-path in the data center, what will be the source IP address seen by the destination server in the data center?

A. The client PC's IP address

B. The client-side Steelhead appliance's Primary IP address

C. The client-side Steelhead appliance's In-path IP address D. The server-side Steelhead appliance's Primary IP address

Answer: D


Q25. Which of the following is a benefit of the Riverbed Services Platform (RSP) on the Steelhead appliance? (Select 2)

A. Optimizes VoIP flowing through proxy servers

B. Removes the need for specific servers in the branch offices

C. Allows for continued operations of specific functionality in the event of a WAN failure

D. Provides parallel forwarding domains for asymmetrical routing

Answer: BC


Q26. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. IPSec tunnel mode

D. SSL mode

Answer: B


Q27. What are two methods that can be configured to provide location awareness for a Steelhead Mobile client? (Select 2)

A. Adapter based configuration

B. Fixed-target rule

C. In-path rule

D. Latency detection

Answer: AD


Q28. A customer has purchased 30 Steelhead appliances. Which product(s) can be used to ease the deployment of these Steelhead appliances?

A. Riverbed Steelhead Management Console

B. Microsoft SCCM

C. Riverbed Cascade

D. Riverbed Central Management Console

E. All of the above

Answer: D


Q29. Which of the following are configurable attributes of an Interceptor appliance? (Select 3)

A. Synchronizing datastore

B. Sharing connection state with a parallel Interceptor appliance

C. Redirect to a Steelhead appliance cluster

D. Failover to another Interceptor appliance

Answer: BCD


Q30. What is the datastore size?

A. The amount of disk space available for Scalable Data Referencing (SDR) use

B. The amount of disk space available for optimization use

C. The amount of memory available for optimization use

D. The amount of memory available for SDR use

E. The amount of CPU available for optimization use

Answer: A