Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 101-01 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Riverbed 101-01 exam in just one try? I am currently studying for the Riverbed 101-01 exam. Latest Riverbed 101-01 Test exam practice questions and answers, Try Riverbed 101-01 Brain Dumps First.

Q61. When deploying a Steelhead appliance in a server-side out-of-path deployment, which of the following is true?

A. You need fixed target rules in both directions

B. You need a fixed target rule in the server-side Steelhead appliance pointing to the client-side Steelhead appliance

C. You need a fixed target rule in the client-side Steelhead appliance pointing to the Primary IP address of the server-side Steelhead appliance

D. You need a fixed target rule in the client-side Steelhead appliance pointing to the In-path IP address of the server-side Steelhead appliance

Answer: C


Q62. The Admission Control alarm is triggered when a Steelhead appliance encounters:

A. Bandwidth utilization exceeding the model capabilities

B. A number of optimized connections exceeding the model capabilities

C. A datastore that has just reached full capacity and cannot accept any more SDR data

D. A problem that it cannot control but is not sure what it is

Answer: B


Q63. Assume the SSL server is configured for the default SSL port. Which port has to be specified in the in-path rules of the client-side Steelhead appliance?

A. 443

B. 445

C. 7801

D. 8080

Answer: A


Q64. What does the RiOS acronym stand for?

A. Riverbed interact Operations Shares

B. Riverbed Optimization System

C. Riverbed integrating Operating System

D. Riverbed is Orange Shamrocks

E. Riverbed is Outstandingly Simple

Answer: B


Q65. Which of the following status states of the Steelhead appliance are valid? (Select 3)

A. Degraded

B. Normal

C. Healthy

D. Critical

E. Failed

Answer: ACD


Q66. In a single in-path design, in order for CIFS prepopulation to properly function at a branch office, the Primary interface of the Steelhead appliance must be:

A. On the LAN side branch office Steelhead

B. Directly connected to the AUX interface

C. On the same switch as the WAN side interface

D. In the same subnet as the file server

Answer: A


Q67. Which of the following MAPI application-specific optimizations can be performed by Steelhead appliances?

A. Read ahead on attachments

B. Read ahead on large emails

C. Write behind on attachments

D. Write behind on large emails

E. All of the above

Answer: E


Q68. Refer to the exhibit.

Which of the following correctly describes the combination of cable types used in a fail-to-wire scenario for the interconnected devices shown in the exhibit? Assume Auto-MDIX is not enabled on any device.

A. Cable 1: Crossover, Cable 2: Crossover

BCable 1: Straight-through, Cable 2: Straight-through

B. Cable 1: Crossover, Cable 2: Straight-through

C. Cable 1: Straight-through, Cable 2: Crossover

Answer: C


Q69. What is the total number of optimized concurrent TCP connections supported on an Interceptor appliance?

A. 100,000

B. 200,000

C. 300,000

D. 500,000

E. 1,000,000

Answer: E


Q70. What is the maximum datastore size?

A. 15 MB

B. 5 GB

C. 20 GB

D. 10 TB

E. 50 TB

Answer: C