Want to know Testking 101-01 Exam practice test features? Want to lear more about Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate certification experience? Study Certified Riverbed 101-01 answers to Renovate 101-01 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Riverbed 101-01 (Riverbed Certified Solutions Associate) test on your first attempt.

Q91. With branch warming enabled, new data transferred between the Steelhead Mobile client and a server will be populated into: (Select 3)

A. The Steelhead Mobile client datastore

B. The local office Steelhead appliance datastore

C. The server-side Steelhead appliance datastore

D. Datastore will not be populated

E. The Steelhead Mobile Controller datastore

Answer: ABC


Q92. When deploying a Steelhead appliance in a physical in-path configuration, the cable between the Steelhead and the router should be:

A. Straight-through

B. Crossover

C. Token Ring

D. None of the above

Answer: B


Q93. Steelhead Mobile licensing is based on what model?

A. Concurrent usage

B. Per seat

C. Hybrid per seat/concurrent usage

D. Steelhead Mobile does not use a licensing model as long as you do not exceed the capacity of the SMC

Answer: A


Q94. Which trunking protocols are supported by the Steelhead appliance?

A. 802.1Q

B. 802.1P

C. 802.1AD

D. Dynamic Etherchannel

Answer: A


Q95. To run RSP on a Steelhead, you need to have an RSP license and a minimum of how much memory added to the unit?

A. 1 GB

B. 2 GB

C. 3 GB

D. 4 GB

Answer: B


Q96. How many slots are available in RSP?

A. 1

B. 2

C. 5

D. 10

E. 15

Answer: C


Q97. What default DNS entry is required for CMC touchless auto-configuration?

A. riverbedcmc

B. cmcsteelhead

C. cmcriverbed

D. steelheadcmc

Answer: A


Q98. Can you manage your Virtual Steelhead appliance from a Central Management Console?

A. Yes, this is possible

B. Only on out-of-path deployments

C. Only on in-path deployments

D. There is a dedicated management device for Virtual Steelhead appliances

E. You can only manage your Virtual Steelhead appliances using a virtualized console

Answer: A


Q99. You have noticed that your connections through the Steelhead appliance are slower than without it. All TCP connections show as optimized in the web interface. You are also experiencing intermittent connectivity and periodic file errors. Of the following, what could be the most likely cause of this slowdown?

A. Duplex mismatch on either the LAN or WAN interfaces or both

B. Asymmetric Routing

C. Link speed mismatch on either the Primary or AUX interface

D. Packet ricochet is causing packets to consume bandwidth through the In-path interface

E. Memory corruption has caused buffer overflow on write I/O to SDR on disk

Answer: A