Exam Code: 1V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1V0-621 Exam.

Q1. An organization is looking to lower their IT costs associated with infrastructure management. They have implemented vSphere and NSX and are now looking to consolidate their storage architecture and tools so that all infrastructure resources can be managed from a single pane-of-glass

Which tool will allow them to achieve the desired goal?

A. Virtual SAN

B. Storage Policies

C. Storage DRS

D. Virtual Volumes

Answer: A


Q2. When powering off a vApp, in which order are the virtual machines powered off?

A. in the order in which they were powered on

B. in alphabetical order by virtual machine name.

C. From highest to lowest startup order.

D. From highest to lowest network bandwidth consumption 

Answer: C


Q3. Which two are examples of information that would be displayed in the Activity pane fa the vSphere Web

Client? (Choose two.)

A. The memory utilization of an ESXi host.

B. The state of a VMotion for a virtual machine.

C. A triggered alarm for an ESXi host.

D. The current Fault Tolerance Status of a virtual machine. 

Answer: AC


Q4. Which two are valid descriptions of how Storage DRS is used in a vSphere implementation? (Choose two.)

A. It reclaims overprovisioned capacity to increase resource utilization.

B. It keeps workloads on storage devices more evenly balanced

C. it monitors the storage habits of virtual machines.

D. it allows you to set shares on VM FS datastores to manage congestion 

Answer: AC


Q5. An operator is searching for all virtual machines with the text SQL in the name and a Guest OS type of Windows Server 2012 Datacenter Edition R2 Which is the minimum search type that can be used to meet this requirement, and what results will be SUIP plied?

A. A Simple Search, which will show all results.

B. An Advanced Search, which will show only results that the operator has permissions to view.

C. An Advanced Search, which will show all results.

D. A Simple Search, which will show only results that the operator has permissions to view. 

Answer: B


Q6. In what two ways can an administrator limit the amount of vSphere Replication bandwidth on a network carrying other traffic? (Choose two.)

A. By configuring Traffic Shaping on the vmkernel port used for replication.

B. By configuring vSphere Replication on separate network hardware.

C. By using Network 1/0 Control

D. By using Storage 1/0 Control 

Answer: AC


Q7. Which two are challenges that could be resolved by implementing data center visualization? (Choose two.)

A. The IT department allocates 60% of its budget to maintain server infrastructure.

B. An organization's physical sewer infrastructure averages 30% utilization

C. The IT department is reporting increased security threats at the sewer level.

D. An organization's physical sewer infrastructure is approaching 90% utilization. 

Answer: AD


Q8. By default, how many days does vSphere keep information about tasks and events? 

A.60

B. 14

C. 30

D. 7

Answer: C


Q9. When virtualizing storage using Virtual Volumes, what is the primary unit of storage management?

A. An NFS Datastore

B. AVMFS Datastore

C. A virtual disk

D. A virtual machine 

Answer: C


Q10. What are two mam components of a vSphere virtual network? (Choose two.)

A. Logical Router

B. Distributed Virtual Switch

C. Virtual Network Interface

D. Distributed Firewall 

Answer: BC