High quality of 1V0-621 practice test materials and testing engine for VMware certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1V0-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization exam Today!

Q11. Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)

A. Storage 1/0 Control

B. Virtua|SAN

C. Virtual Volumes

D. Storage Distributed Resource Scheduler 

Answer: AD


Q12. Which two vSphere 6.x technologies simplify management in data centers with multiple vCenter instances? (Choose two)

A. Content Library

B. Long Distance vMotion

C. Distributed Resource Scheduler

D. vSphere Distributed Switch 

Answer: BC


Q13. Which tab in the vSphere Web Client allows you to view the state of CPU and memory components for an ESXi Host?

A. Hardware Status

B. Configuration Status

C. Cluster Status

D. Resource Allocation Status 

Answer: A


Q14. What two objects can be managed when selecting a vSphere Distributed Switch from the Network inventory hierarchy in the vSphere Web Client? (Choose two.)

A. VIVINICs

B. Distributed Ports

C. Distributed Port Groups

D. Uplink Port Groups

Answer: BD


Q15. Which storage format can be used to deploy data stores on block storage devices?

A. Virtual Volumes

B. NFS

C. VMFS

D. iSCSI

Answer: C


Q16. Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)

A. Bar chat

B. Scatter chat

C. Line chat

D. Pie chat

E. Histogram chat 

Answer: ACD


Q17. What three types of objects can a Quick Filter be used to display? (Choose three)

A. Resource Pools

B. Clusters

C. Virtual Switches

D. Virtual machines

E. Datastores 

Answer: BDE


Q18. Which process could be used to increase compute resources to a virtual machine (VM) without first powering down?

A. Increase the CPU Share value on the VM.

B. Move the VM into a Resource Pool with a larger CPU resource allocation.

C. vMotion the VM to an ESXi host with greater CPU capacity.

D. Add a vCPU to the VM using CPU hot add 

Answer: A


Q19. What are the two features of vShpere that help address the availability challenges that organizations face? (Choose two.)

A. Snapshots

B. vSphere Data protection

C. High Availability

D. Fault Tolerance. 

Answer: CD


Q20. What are two available methods for updating VMware Tools on a virtual machine? (Choose two.)

A. Configure virtual machines to check for and install newer versions of VIV|ware Tools

B. Downloading the newest version of VMware Tools exe from vmware.com

C. Attaching VMware Tools ISO to the VM and manually updating.

D. Copy the updated files to C:Documents and SettingsAII Users | Application DataVMwareVMware TooIsV

Answer: CD