we provide Best Quality VMware 1V0-621 test engine which are the best for clearing 1V0-621 test, and to get certified by VMware VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization. The 1V0-621 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 1V0-621 exam. Crack your VMware 1V0-621 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q11. What are two available methods for updating VMware Tools on a virtual machine? (Choose two.)

A. Configure virtual machines to check for and install newer versions of VIV|ware Tools

B. Downloading the newest version of VMware Tools exe from vmware.com

C. Attaching VMware Tools ISO to the VM and manually updating.

D. Copy the updated files to C:Documents and SettingsAII Users | Application DataVMwareVMware TooIsV

Answer: CD


Q12. What are two capabilities of Network 1/0 Control? (Choose two.)

A. it sets network reservations for physical traffic entering vSphere Distributed Switches.

B. it enforces a network bandwidth limit on vSphere Distributed Switches

C. it maintains the network runtime state for virtual machines

D. it performs load-based teaming for workloads on teamed VMCs.

Answer: BD


Q13. In what two ways can an administrator limit the amount of vSphere Replication bandwidth on a network carrying other traffic? (Choose two.)

A. By configuring Traffic Shaping on the vmkernel port used for replication.

B. By configuring vSphere Replication on separate network hardware.

C. By using Network 1/0 Control

D. By using Storage 1/0 Control 

Answer: AC


Q14. Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)

A. Bar chat

B. Scatter chat

C. Line chat

D. Pie chat

E. Histogram chat 

Answer: ACD


Q15. What is Fault Tolerance logging?

A. The act of logging a failure in the primary virtual machine and transferring to the secondary virtual machine in an FT pair

B. The act of logging errors in data transfers between primary and secondary virtual machines in an FT pair.

C. The act of logging runtime state changes made to the virtual machines in an FT pair.

D. The act of transmitting runtime state information to the virtual machines in an FT pair. 

Answer: A


Q16. Which three prerequisites are needed to use the VMware Remote Console? (Choose three.)

A. Virtual machine is powered on

B. Network IP Configured.

C. VMware Tools installed.

D. Guest Operating System installed

E. VMware Tools installation ISO attached. 

Answer: ABC


Q17. What are the two features of vShpere that help address the availability challenges that organizations face? (Choose two.)

A. Snapshots

B. vSphere Data protection

C. High Availability

D. Fault Tolerance. 

Answer: CD


Q18. Which of these products is a cloud management platform that is purpose-built for heterogeneous data centers and the hybrid cloud?

A. vC|oud Air

B. vC|oud Director

C. vRea|ize Automation

D. VMware Integrated OpenStack 

Answer: C


Q19. When virtualizing storage using Virtual Volumes, what is the primary unit of storage management?

A. An NFS Datastore

B. AVMFS Datastore

C. A virtual disk

D. A virtual machine 

Answer: C


Q20. What does Distributed Power Management (DPM) do when workloads increase during peak times?

A. Migrates virtual machines to hosts to balance power consumption

B. Brings powered-down hosts back online

C. Brings powered-down virtual machines back online

D. Adds additional resources to DPM-enabled clusters to handle workload 

Answer: D