Should you be getting a good specialized task, a good VMware will be a little bit propel further on the to line of candidates which are not necessarily certified. In spite of this, numerous companies necessitates VMware 1V0-621 to get an occupation, just do an occupation lookup and you may visit a lot of task opportunities that might be accessible for programs you will be unable to get currently. Merely since they demand that level of cla regarding qualification that will end up being no hassle that you should achieve!

2021 Apr 1V0-621 brain dumps

Q11. An organization is looking to lower their IT costs associated with infrastructure management. They have implemented vSphere and NSX and are now looking to consolidate their storage architecture and tools so that all infrastructure resources can be managed from a single pane-of-glass

Which tool will allow them to achieve the desired goal?

A. Virtual SAN

B. Storage Policies

C. Storage DRS

D. Virtual Volumes

Answer: A


Q12. What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)

A. Unified resource management

B. Automated provisioning

C. Automated Disaster Recovery

D. Unified application management 

Answer: AB


Q13. Which vSphere feature automatically optimized resource utilization and responds to workload requirements?

A. Dynamic Resource Scheduler

B. Data Protection

C. Storage DRS

D. Storage 1/0 Control 

Answer: C


Q14. By default, how many days does vSphere keep information about tasks and events? 

A.60

B. 14

C. 30

D. 7

Answer: C


Q15. Which two methods are supported when installing a Guest Operating System on a virtual machine? (Choose two.)

A. ISO image

B. vSAN

C. Preboot execution environment

D. NFS Share 

Answer: AC


Update 1V0-621 practice test:

Q16. Which two resources are the most impacted in the infrastructure sprawl experienced in nonvirtualized data centers? (Choose two)

A. Power

B. storage

C. Compute

D. Network 

Answer: BD


Q17. What two objects can be managed when selecting a vSphere Distributed Switch from the Network inventory hierarchy in the vSphere Web Client? (Choose two.)

A. VIVINICs

B. Distributed Ports

C. Distributed Port Groups

D. Uplink Port Groups

Answer: BD


Q18. What are the two features of vShpere that help address the availability challenges that organizations face? (Choose two.)

A. Snapshots

B. vSphere Data protection

C. High Availability

D. Fault Tolerance. 

Answer: CD


Q19. Which process could be used to increase compute resources to a virtual machine (VM) without first powering down?

A. Increase the CPU Share value on the VM.

B. Move the VM into a Resource Pool with a larger CPU resource allocation.

C. vMotion the VM to an ESXi host with greater CPU capacity.

D. Add a vCPU to the VM using CPU hot add 

Answer: A


Q20. What are two available methods for updating VMware Tools on a virtual machine? (Choose two.)

A. Configure virtual machines to check for and install newer versions of VIV|ware Tools

B. Downloading the newest version of VMware Tools exe from vmware.com

C. Attaching VMware Tools ISO to the VM and manually updating.

D. Copy the updated files to C:Documents and SettingsAII Users | Application DataVMwareVMware TooIsV

Answer: CD