Actualtests 1Z0-883 Questions are updated and all 1Z0-883 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 1Z0-883 exam prep kits you will be ready for the real 1Z0-883 exam without a problem. We have Renew Oracle 1Z0-883 dumps study guide. PASSED 1Z0-883 First attempt! Here What I Did.

Q11. You want to start monitoring statistics on the distribution of storage engines that are being used and the average sizes of tables in the various databases. 

Some details are as follows: . The Mysql instance has 400 databases. . Each database on an average consists of 25-50 tables. 

You use the query: 

SELECT TABLE_SCHEMA, 

‘ENGINE’, 

COUNT (*), 

SUM (data_length) total_size 

FROM INFORMATION_SCHEMA.TABLES 

WHERE TABLE_TYPE = ‘BASE TABLE’ 

GROUP BY TABLE_SCHEMA, ‘ENGINE’ 

Why is this query slow to execute? 

A. Counting and summarizing all table pages in the InnoDB shared tablespace is time consuming. 

B. Collecting information requires various disk-level operations and is time consuming. 

C. Aggregating details from various storage engine caches for the final output is time consuming. 

D. Collecting information requires large numbers of locks on various INFORMATION_SCHEMA tables. 

Answer:


Q12. Which two statements are true about InnoDB auto-increment locking? 

A. The auto-increment lock can be a table-level lock. 

B. InnoDB never uses table-level locks. 

C. Some settings for innodb_autoinc_lock_mode can help reduce locking. 

D. InnoDB always protects auto-increment updates with a table-level lock. 

E. InnoDB does not use locks to enforce auto-increment uniqueness. 

Answer:

Reference: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/innodb-auto-increment-

configurable.html 


Q13. In a design situation, there are multiple character sets that can properly encode your data. Which three should influence your choice of character set? 

A. Disk usage when storing data 

B. Syntax when writing queries involving JOINS 

C. Comparing the encoded data with similar columns on other tables 

D. Memory usage when working with the data 

E. Character set mapping index hash size 

Answer: C,D,E 


Q14. Which three tasks can be performed by using the performance Schema? 

A. Finding queries that are not using indexes 

B. Finding rows that are locked by InnoDB 

C. Finding client connection attributes 

D. Finding the part of a code in which a single query is spending time 

E. Finding the size of each table 

Answer: A,B,C 


Q15. Which three statements describe how the strict SQL mode provides added security? 

A. It rejects statements that try to insert out-of-range values 

B. It rejects invalid dates. 

C. It limits the operations that the server can perform. 

D. It rejects queries that produce out-of-range values. 

E. It rejects dates with zero day or month values. 

Answer: C,D,E 


Q16. Which two statements are true regarding partitioning in Mysql? 

A. Tables with BLOB and TEXT columns cannot be partitioned. 

B. Partitioning allows easier management of smaller data sets for certain queries. 

C. Partitioning allows different columns to be stored in separate files. 

D. The partitioning expression is an integer or function that returns an integer value or NULL value. 

E. Partitioning is only available for those storage engines that implements it natively. 

Answer: C,D 


Q17. Consider the query: 

Mysql> SET @run = 15; 

Mysql> EXPLAIN SELECT objective, stage, COUNT (stage) 

FROM iteminformation 

WHERE run=@run AND objective=’7.1’ 

GROUP BY objective,stage 

ORDER BY stage; 

The iteminformation table has the following indexes; Mysql> SHOW INDEXES FROM iteminformation: 

This query is run several times in an application with different values in the WHERE clause in a growing data set. 

What is the primary improvement that can be made for this scenario? 

A. Execute the run_2 index because it has caused a conflict in the choice of key for this query. 

B. Drop the run_2 index because it has caused a conflict in the choice of key for this query. 

C. Do not pass a user variable in the WHERE clause because it limits the ability of the optimizer to use indexes. 

D. Add an index on the objective column so that is can be used in both the WHERE and GROUP BY operations. 

E. Add a composite index on (run,objective,stage) to allow the query to fully utilize an index. 

Answer:


Q18. You are creating a new server with the same accounts as an existing server. You do this by 

importing a mysqldump file of the mysql database. 

You test whether the import was successful by using the following commands: 

Mysql> select user, host, password from mysql.user; 

9 rows in set (0.00 sec) 

Mysql> show grants for ‘admin’@’%’; 

ERROR 1141 (42000): There is no such grant defined for user ‘admin’ on host ‘%’ 

Which command will fix this issue? 

A. CREATE USER ‘admin’ @’%’; 

B. GRANT USAGE ON *.* TO ‘admin’@’%’; 

C. FLUSH PRIVILEGES; 

D. FLUSH HOST CACHE; 

E. UPDATE mysql.user SET Create_user_priv = ‘Y’ WHERE user= ‘admin’; 

Answer:

Reference: http://lists.mysql.com/mysql/218268 


Q19. Which two are true regarding MySQL binary and text backups? 

A. Binary backups are usually faster than text backups. 

B. Binary backups are usually slower than text backups. 

C. Text backups are human-readable while binary backups are not. 

D. Binary backups are not portable across different operating systems. 

Answer: C,D 


Q20. Which MySQL utility program should you to process and sort the slow Query log based on query time or average query time? 

A. Mysqlslow 

B. Mysqldumpslow 

C. Mysqlshow 

D. Mysqldump 

E. Mysqlaccess 

Answer:

Reference: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/mysqldumpslow.html