Testking mature Oracle lecturers as well as professionals can accept that Testking Oracle 1z0-808 test answers and questions are usually practically proper. The particular complete price regarding Java SE 8 Programmer I has been practically 95 %. Over s, we could show the 1z0-808 examine materials created useful research regarding Oracle prospects. Our own 1z0-808 pdf well worth the examinees sparing with out to review. You can bet the trunk youll have a optimistic outcome from the Testking Java SE 8 Programmer I exercise tests.

2021 Jul 1z0-808 practice question

Q31. Given the code fragment: 


Which modification enables the code to print 54321? 

A. Replace line 6 with System, out. print (--x) ; 

B. At line 7, insert x --; 

C. Replace line 6 with --x; and, at line 7, insert system, out. print (x); 

D. Replace line 12 With return (x > 0) ? false: true; 

Answer: B 


Q32. Given the code fragment


Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 

A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 


Q33. Given: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

int day = 1; 

switch (day) { 

case "7": System.out.print("Uranus"); 

case "6": System.out.print("Saturn"); 

case "1": System.out.print("Mercury"); 

case "2": System.out.print("Venus"); 

case "3": System.out.print("Earth"); 

case "4": System.out.print("Mars"); 

case "5": System.out.print("Jupiter"); 

Which two modifications, made independently, enable the code to compile and run? 

A. Adding a break statement after each print statement 

B. Adding a default section within the switch code-block 

C. Changing the string literals in each case label to integer 

D. Changing the type of the variable day to String 

E. Arranging the case labels in ascending order 

Answer: A,C 

Explanation: The following will work fine: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

int day = 1; 

switch (day) { 

case 7: System.out.print("Uranus"); break; 

case 6: System.out.print("Saturn"); break; 

case 1: System.out.print("Mercury"); break; 

case 2: System.out.print("Venus"); break; 

case 3: System.out.print("Earth"); break; 

case 4: System.out.print("Mars"); break; 

case 5: System.out.print("Jupiter"); break; 


Q34. Given: 


What is the result? 

A. 0 Done 

B. First Exception Done 

C. Second Exception 

D. Done Third Exception 

E. Third Exception 

Answer: B 


Q35. Given: 


What is the result? 

A. The sum is 2 

B. The sum is 14 

C. The sum is 15 

D. The loop executes infinite times 

E. Compilation fails 

Answer: E 


2passeasy.com

Most up-to-date 1z0-808 test engine:

Q36. Given: 


Which code fragment, when inserted at line 7, enables the code print true? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q37. Given the following code: 


What is the output? 

A. 4 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

E. 4 

F. 4 

21 

Answer: E 


Q38. Given: 

Class A { } 

Class B { } 

Interface X { } 

Interface Y { } 

Which two definitions of class C are valid? 

A. Class C extends A implements X { } 

B. Class C implements Y extends B { } 

C. Class C extends A, B { } 

D. Class C implements X, Y extends B { } 

E. Class C extends B implements X, Y { } 

Answer: A,E 

Explanation: extends is for extending a class. 

implements is for implementing an interface. Java allows for a class to implement many interfaces. 


Q39. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. [Robb, Rick, Bran] 

B. [Robb, Rick] 

C. [Robb, Bran, Rick, Bran] 

D. An exception is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q40. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 100 

B. 101 

C. 102 

D. 103 

E. Compilation fails 

Answer: E