Exact of 1z0-808 question materials and tutorials for Oracle certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-808 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 8 Programmer I exam Today!

2021 Aug 1z0-808 answers

Q121. Given the code fragment: 


Which modification enables the code fragment to print TrueDone? 

A. Replace line 5 With String result = "true"; Replace line 7 with case "true": 

B. Replace line 5 with boolean opt = l; Replace line 7 with case 1= 

C. At line 9, remove the break statement. 

D. Remove the default section. 

Answer: A 


Q122. Given: 


What is result? 

A. Successful 

B. Unsuccessful 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 


Q123. Given: 

public class SampleClass { 

public static void main(String[] args) { 

AnotherSampleClass asc = new AnotherSampleClass(); SampleClass sc = new 

SampleClass(); 

sc = asc; 

System.out.println("sc: " + sc.getClass()); 

System.out.println("asc: " + asc.getClass()); 

}} 

class AnotherSampleClass extends SampleClass { 

What is the result? 

A. sc: class Object asc: class AnotherSampleClass 

B. sc: class SampleClass asc: class AnotherSampleClass 

C. sc: class AnotherSampleClass asc: class SampleClass 

D. sc: class AnotherSampleClass asc: class AnotherSampleClass 

Answer: D 


Q124. Given the code fragment: 


Which code fragment prints red: blue: small: medium? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q125. Given: 


Which statement is true? 

A. Both p and s are accessible by obj. 

B. Only s is accessible by obj. 

C. Both r and s are accessible by obj. 

D. p, r, and s are accessible by obj. 

Answer: B 


1z0-808  question

Improve 1z0-808 testing engine:

Q126. Given: 


How many MarkList instances are created in memory at runtime? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: A 


Q127. Given: 


A. a, e 

i, o 

B. a, e 

o, o 

C. e, e 

I, o 

D. e, e 

o, o 

Answer: B 


Q128. Given the code fragment: 

class Student { 

int rollnumber; 

String name; 

List cources = new ArrayList(); 

// insert code here 

public String toString() { 

return rollnumber + " : " + name + " : " + cources; 

And, 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

List cs = newArrayList(); 

cs.add("Java"); 

cs.add("C"); 

Student s = new Student(123,"Fred", cs); 

System.out.println(s); 

Which code fragment, when inserted at line // insert code here, enables class Test to print 123 : Fred : [Java, C]? 

A. 

private Student(int i, String name, List cs) { 

/* initialization code goes here */ 

B. 

public void Student(int i, String name, List cs) { 

/* initialization code goes here */ 

C. 

Student(int i, String name, List cs) { 

/* initialization code goes here */ 

D. 

Student(int i, String name, ArrayList cs) { 

/* initialization code goes here */ 

Answer: C 

Explanation: 

Incorrect: 

Not A: Student has private access line: Student s = new Student(123,"Fred", cs); 

Not D: Cannot be applied to given types. Line: Student s = new Student(123,"Fred", cs); 


Q129. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 1:2:3:4:5: 

B. 1:2:3: 

C. Compilation fails. 

D. An ArrayoutofBoundsException is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q130. Given: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

try { 

String[] arr =new String[4]; 

arr[1] = "Unix"; 

arr[2] = "Linux"; 

arr[3] = "Solarios"; 

for (String var : arr) { 

System.out.print(var + " "); 

} catch(Exception e) { 

System.out.print (e.getClass()); 

What is the result? 

A. Unix Linux Solaris 

B. Null Unix Linux Solaris 

C. Class java.lang.Exception 

D. Class java.lang.NullPointerException 

Answer: B 

Explanation: null Unix Linux Solarios 

The first element, arr[0], has not been defined.