Exambible make fun of 1z0-808 test is actually written by the good professionals who are usually medical specialist inside tests. Oracle 1z0-808 Questions and answers together with described within the straightforward function which means you may comprehend these folks appropriately. Oracle 1z0-808 places together with earlier assessments help you to completely ready to the legitimate test problems. Each and every source of information available from Exambible is hand-crafted simply by our team of exercising The idea Pros. You can be positive that your Exambible Get a hold of 1z0-808, 1z0-808 R in addition to a, 1z0-808, together with 1z0-808 mind places could be the top quality, together with personalized to help make the educational go through the best option you may make inside getting yourself ready for a persons Certification.

2021 Oct 1z0-808 answers

Q21. Given the code fragment: int[] array = {I, 2, 3, 4, 5}; And given the requirements: 

Process all the elements of the array in the order of entry. 

Process all the elements of the array in the reverse order of entry. 

Process alternating elements of the array in the order of entry. 

Which two statements are true? 

A. Requirements 1, 2, and 3 can be implemented by using the enhanced for loop. 

B. Requirements 1, 2, and 3 can be implemented by using the standard for loop. 

C. Requirements 2 and 3 CANNOT be implemented by using the standard for loop. 

D. Requirement 1 can be implemented by using the enhanced for loop. 

E. Requirement 3 CANNOT be implemented by using either the enhanced for loop or the standard for loop. 

Answer: D,E 


Q22. Given: 

public class TestLoop { 

public static void main(String[] args) { 

int array[] = {0, 1, 2, 3, 4}; 

int key = 3; 

for (int pos = 0; pos < array.length; ++pos) { 

if (array[pos] == key) { 

break; 

System.out.print("Found " + key + "at " + pos); 

What is the result? 

A. Found 3 at 2 

B. Found 3 at 3 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 

Explanation: The following line does not compile: System.out.print("Found " + key + "at " + pos); 

The variable pos is undefined at this line, as its scope is only valid in the for loop. Any variables created inside of a loop are LOCAL TO THE LOOP. 


Q23. Given the code fragment: 


And given the requirements: 

. If the value of the qty variable is greater than or equal to 90, discount = 0.5 

. If the value of the qty variable is between 80 and 90, discount = 0.2 

Which two code fragments can be independently placed at line n1 to meet the requirements? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: A,C 


Q24. Given: 

interface Pet { } 

class Dog implements Pet { } 

public class Beagle extends Dog{ } 

Which three are valid? 

A. Pet a = new Dog(); 

B. Pet b = new Pet(); 

C. Dog f = new Pet(); 

D. Dog d = new Beagle(); 

E. Pet e = new Beagle(); 

F. Beagle c = new Dog(); 

Answer: A,D,E 

Explanation: 

Incorrect: 

Not B, not C: Pet is abstact, cannot be instantiated. 

Not F: incompatible type. Required Beagle, found Dog. 


Q25. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 28false29 true 

B. 285 < 429 true 

C. true true 

D. compilation fails 

Answer: C 


2passeasy.com

Rebirth 1z0-808 free download:

Q26. Given the code fragment: 

public static void main(String[] args) { 

int iArray[] = {65, 68, 69}; 

iArray[2] = iArray[0]; 

iArray[0] = iArray[1]; 

iArray[1] = iArray[2]; 

for (int element : iArray) { 

System.out.print(element + " "); 

A. 68, 65, 69 

B. 68, 65, 65 

C. 65, 68, 65 

D. 65, 68, 69 

E. Compilation fails 

Answer: B 


Q27. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 10 12 

B. 2 4 6 8 10 12 14 

C. Compilation fails 

D. The program prints multiple of 2 infinite times 

E. The program prints nothing 

Answer: B 


Q28. Given: 

class Cake { 

int model; 

String flavor; 

Cake() { 

model = 0; 

flavor = "Unknown"; 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

Cake c = new Cake(); 

bake1(c); 

System.out.println(c.model + " " + c.flavor); 

bake2(c); 

System.out.println(c.model + " " + c.flavor); 

public static Cake bake1(Cake c) { 

c.flavor = "Strawberry"; 

c.model = 1200; 

return c; 

public static void bake2(Cake c) { 

c.flavor = "Chocolate"; 

c.model = 1230; 

return; 

What is the result? 

A. 0 unknown 0 unknown 

B. 1200 Strawberry 1200 Strawberry 

C. 1200 Strawberry 1230 Chocolate 

D. Compilation fails 

Answer: C 

Explanation: 1200 Strawberry 1230 Chocolate 


Q29. Given: 


What is the result? 

A. The program prints nothing 

B. d 

C. A StringIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

D. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

E. A NullPointerException is thrown at runtime. 

Answer: C 


Q30. Given: 

public class MyClass { 

public static void main(String[] args) { 

String s = " Java Duke "; 

int len = s.trim().length(); 

System.out.print(len); 

What is the result? 

A. 8 

B. 9 

C. 11 

D. 10 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: Java - String trim() Method 

This method returns a copy of the string, with leading and trailing whitespace omitted.