Are you a good IT hunter without having a Oracle Oracle certification. The reason why do need to have this certification. The particular answer is easy. You should make yourself more competitive in the job market. Hunt a new satisfied job can be a hard function in modern day fierce competitive world. Carry a Oracle 1z0-808 certificate is an advantage above other candidates. Receiving the Oracle Oracle certificate could lay a solid foundation in your case career living.

2021 Dec 1z0-808 rapidshare

Q61. Given: 

What is the output? 

A. 1Z0 

B. 1Z0-808 

C. An exception will be thrown. 

D. Compilation fails due to error at line 3. 

E. Compilation tails due to error at line 4. 

Answer:

Explanation: 

Option E is the correct answer. Code fails to compile because there is no method called concert in StringBuilder class. The concert method is in String class. Hence option E is correct Here we should have used append method of StringBuilder class, in that case option B would be correct. https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/data/buffers.html 


Q62. Given: 

public class ScopeTest { 

int j, int k; 

public static void main(String[] args) { 

ew ScopeTest().doStuff(); } 

void doStuff() { 

nt x = 5; 

oStuff2(); 

System.out.println("x"); 

void doStuff2() { 

nt y = 7; 

ystem.out.println("y"); 

or (int z = 0; z < 5; z++) { 

ystem.out.println("z"); 

ystem.out.println("y"); 

Which two items are fields? 

A. j 

B. k 

C. x 

D. y 

E. z 

Answer: A,B 


Q63. Which two statements are true for a two-dimensional array of primitive data type? 

A. It cannot contain elements of different types. 

B. The length of each dimension must be the same. 

C. At the declaration time, the number of elements of the array in each dimension must be specified. 

D. All methods of the class object may be invoked on the two-dimensional array. 

Answer: C,D 

Explanation: http://stackoverflow.com/questions/12806739/is-an-array-a-primitive-type-or-an-object-or-something-else-entirely 


Q64. Given: 

Which two code fragments are valid? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: B,C 

Explanation: When an abstract class is subclassed, the subclass usually provides implementations for all of the abstract methods in its parent class (C). However, if it does not, then the subclass must also be declared abstract (B). Note: An abstract class is a class that is declared abstract—it may or may not include abstract methods. Abstract classes cannot be instantiated, but they can be subclassed. 


Q65. Given: 

What would be the output, if it is executed as a program? 

A. name =, pass = 

B. name = null, pass = null 

C. name = null, pass = false 

D. name = null pass = true E. Compile error. 

Answer:

Explanation: 

Both name and pass variables are instance variables, and we haven't given them any 

values, so they take their default values. For Boolean default value is false and for string 

which is not a primitive type default is null So at line 7, null will printed as the value of the 

variable name, and at line 8 false will be printed. Hence Option C is correct. 

As explained above options A, B and D are incorrect. 

Code compiles fine so option E is incorrect. 

Reference: 

https://docs.oracle.com/javaseAutorial/java/javaOOAariables.html 


Up to date 1z0-808 exam:

Q66. public class StringReplace { 

public static void main(String[] args) { 

String message = "Hi everyone!"; 

System.out.println("message = " + message.replace("e", "X")); } 

What is the result? 

A. message = Hi everyone! 

B. message = Hi XvXryonX! 

C. A compile time error is produced. 

D. A runtime error is produced. 

E. message = 

F. message = Hi Xveryone! 

Answer:


Q67. Given the following code for a Planet object: 

What is the output? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer:


Q68. Given: 

public class ColorTest { 

public static void main(String[] args) { 

String[] colors = {"red", "blue","green","yellow","maroon","cyan"}; 

int count = 0; 

for (String c : colors) { 

if (count >= 4) { 

break; 

else { 

continue; 

if (c.length() >= 4) { 

colors[count] = c.substring(0,3); 

count++; 

System.out.println(colors[count]); 

What is the result? 

A. Yellow 

B. Maroon 

C. Compilation fails 

D. A StringIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

Answer:

Explanation: The line, if (c.length() >= 4) {, is never reached. This causes a compilation error. 

Note: The continue statement skips the current iteration of a for, while , or do-while loop. An unlabeled.break.statement terminates the innermost.switch,.for,.while, or.do-while.statement, but a labeled.break.terminates an outer statement. 


Q69. Which three statements are benefits of encapsulation? 

A. Allows a class implementation to change without changing t he clients 

B. Protects confidential data from leaking out of the objects 

C. Prevents code from causing exceptions 

D. Enables the class implementation to protect its invariants 

E. Permits classes to be combined into the same package 

F. Enables multiple instances of the same class to be created safely 

Answer: A,B,D 


Q70. Given: 

Which is true? 

A. Sum for 0 to 0 = 55 

B. Sum for 0 to 10 = 55 

C. Compilation fails due to error on line 6. 

D. Compilation fails due to error on line 7. 

E. An Exception is thrown at the runtime. 

Answer:

Explanation: 

Loop variables scope limited to that enclosing loop. So in this case, the scope of the loop variable x declared at line 5, limited to that for loop. Trying to access that variable at line 7, which is out of scope of the variable x, causes a compile time error. So compilation fails 

due to error at line 7. Hence option D is correct. 

Options A and B are incorrect, since code fails to compile. 

Reference: httpsy/docs.oracle.com/javase/tutorial/java/nutsandbolts/variables.html