With the help of Exambible 200-101 dumps, you can obtain a excellent outcome merely that will make a person complete Cisco test. Furthermore, if you been unsuccessful inside the 200-101 test for the first time of employing the products, almost all money you pay is going to be refund. You only need to deliver the 200-101 record transcript since the pdf to all of us. Right after credit reporting your data, well refund the amount of money and also return it for your accounts as soon as possible.

2021 Jun 200-101 practice test

Q1. Refer to the exhibit. 


Based on the exhibited routing table, how will packets from a host within the 192.168.10.192/26 LAN be forwarded to 192.168.10.1? 

A. The router will forward packets from R3 to R2 to R1. 

B. The router will forward packets from R3 to R1 to R2. 

C. The router will forward packets from R3 to R2 to R1 AND from R3 to R1. 

D. The router will forward packets from R3 to R1. 

Answer: C 


Q2. Refer to the exhibit. 


Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q3. DRAG DROP 


Answer: 



Q4. What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: DE 


Q5. What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) 

A. They create split-horizon issues. 

B. They require a unique subnet within a routing domain. 

C. They emulate leased lines. 

D. They are ideal for full-mesh topologies. 

E. They require the use of NBMA options when using OSPF. 

Answer: BC 


200-101  practice exam

Most recent ccna 200-101 pdf:

Q6. DRAG DROP 


Answer: 



Q7. Refer to the exhibit. 


How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156? 

A. The router will drop the packet. 

B. The router will return the packet to its source. 

C. The router will forward the packet via Serial2. 

D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. 

Answer: C 


Q8. Refer to the exhibit..


What three actions will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) 

A. Send an SNMP trap. 

B. Send a syslog message. 

C. Increment the Security Violation counter. 

D. Forward the traffic. 

E. Write the MAC address to the startup-config. 

F. Shut down the port. 

Answer: ABC 


Q9. What is the purpose of Inverse ARP? 

A. to map a known IP address to a MAC address 

B. to map a known DLCI to a MAC address 

C. to map a known MAC address to an IP address 

D. to map a known DLCI to an IP address 

E. to map a known IP address to a SPID 

F. to map a known SPID to a MAC address 

Answer: D 


Q10. Refer to the exhibit. 


Given the output from the show ip eigrp topology command, which router is the feasible successor? 

A) 


B) 


C) 


D) 


A. Exhibit A 

B. Exhibit B 

C. Exhibit C 

D. Exhibit D 

Answer: B