Pass4sure 200-101 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) apply check could be the best option for you to get ready for the particular Cisco exam. In order to be described as a prominent Pass4sure engineers, you can not avoid the particular Pass4sure 200-101 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) materials preventative measure. You can study not only the true 200-101 check questions and also the comprehensive description. Moving Cisco 200-101 accreditation is the very first most essential thing, furthermore, you can learn numerous specific knowledge and encounters that can used in the future of apply work.

2021 Jun 200-101 practice question

Q41. Which term describes a spanning-tree network that has all switch ports in either the blocking or fowarding state? 

A. converged 

B. redundant 

C. provisioned 

D. spanned 

Answer: A 


Q42. What is the default maximum number of equal-cost paths that can be placed into the routing table of a Cisco OSPF router? 

A. 2 

B. 4 

C. 16 

D. unlimited 

Answer: B 


Q43. Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.) 

A. PPP 

B. WAP 

C. DSL 

D. L2TPv3 

E. Ethernet 

Answer: AC 


Q44. Which two states are the port states when RSTP has converged? (Choose two.) 

A. discarding 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. disabled 

Answer: AD 


Q45. Refer to the exhibit. 


Which two statements are true about the loopback address that is configured on RouterB? (Choose two.) 

A. It ensures that data will be forwarded by RouterB. 

B. It provides stability for the OSPF process on RouterB. 

C. It specifies that the router ID for RouterB should be 10.0.0.1. 

D. It decreases the metric for routes that are advertised from RouterB. 

E. It indicates that RouterB should be elected the DR for the LAN. 

Answer: BC 


2passeasy.com

Renewal 101-200 number grid:

Q46. The internetwork infrastructure of company XYZ consists of a single OSPF area as shown in the graphic. There is concern that a lack of router resources is impeding internetwork performance. As part of examining the router resources, the OSPF DRs need to be known. All the router OSPF priorities are at the default and the router IDs are shown with each router. Which routers are likely to have been elected as DR? (Choose two.) 

A. Corp-1 

B. Corp-2 

C. Corp-3 

D. Corp-4 

E. Branch-1 

F. Branch-2 

Answer: DF 


Q47. Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 


Q48. What is the advantage of using a multipoint interface instead of point-to-point subinterfaces when configuring a Frame Relay hub in a hub-and-spoke topology? 

A. It avoids split-horizon issues with distance vector routing protocols. 

B. IP addresses can be conserved if VLSM is not being used for subnetting. 

C. A multipoint interface offers greater security compared to point-to-point subinterface configurations. 

D. The multiple IP network addresses required for a multipoint interface provide greater addressing flexibility over point-to-point configurations. 

Answer: B 


Q49. DRAG DROP 


Answer: 



Q50. Which connection uses the default encapsulation for serial interfaces on Cisco routers? 




A. The serial connection to the NorthCoast branch office. 

B. The serial connection to the North branch office. 

C. The serial connection to the Southlands branch office. 

D. The serial connection to the Multinational Core. 

Answer: A