Proper study guides for Rebirth Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) certified begins with Cisco 200-101 preparation products which designed to deliver the Validated 200-101 questions by making you pass the 200-101 test at your first time. Try the free 200-101 demo right now.

2021 Aug icnd2 practice exam:

Q51. Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications? 

A. RSA 

B. L2TP 

C. IPsec 

D. PPTP 

Answer: C 


Q52. The command show frame-relay map gives the following output: 

Serial 0 (up): ip 192.168.151.4 dlci 122, dynamic, broadcast, status defined, active 

Which statements represent what is shown?(Choose three.) 

A. 192.168.151.4 represents the IP address of the remote router 

B. 192.168.151.4 represents the IP address of the local serial interface 

C. DLCI 122 represents the interface of the remote serial interface 

D. DLCI 122 represents the local number used to connect to the remote address 

E. broadcast indicates that a dynamic routing protocol such as RIP v1 can send packets across this PVC 

F. active indicates that the ARP process is working 

Answer: ADE 


Q53. Refer to the exhibit. 


Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown? 

A. One interface has a problem. 

B. Two interfaces have problems. 

C. The interfaces are functioning correctly. 

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown. 

Answer: C 


Q54. What does the frame-relay interface-dlci command configure? 

A. local DLCI on the subinterface 

B. remote DLCI on the main interface 

C. remote DCLI on the subinterface 

D. local DLCI on the main interface 

Answer: A 


Q55. Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: ABD 


200-101  real exam

Renew vce 200-101:

Q56. Refer to the exhibit. 


Which of these correctly describes the results of port security violation of an unknown packet? 

A. port enabled; unknown packets dropped; no SNMP or syslog messages 

B. port enabled; unknown packets dropped; SNMP or syslog messages 

C. port disabled; no SNMP or syslog messages 

D. port disabled; SNMP or syslog messages 

Answer: D 


Q57. Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


Q58. Refer to the exhibit. 


The output that is shown is generated at a switch. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. All ports will be in a state of discarding, learning, or forwarding. 

B. Thirty VLANs have been configured on this switch. 

C. The bridge priority is lower than the default value for spanning tree. 

D. All interfaces that are shown are on shared media. 

E. All designated ports are in a forwarding state. 

F. This switch must be the root bridge for all VLANs on this switch. 

Answer: ACE 


Q59. What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command? 

A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202 

B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202 

C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received 

D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address 

Answer: D 


Q60. Which statement is true, as relates to classful or classless routing? 

A. Classful routing protocols send the subnet mask in routing updates. 

B. RIPv1 and OSPF are classless routing protocols. 

C. Automatic summarization at classful boundaries can cause problems on discontiguous subnets. 

D. EIGRP and OSPF are classful routing protocols and summarize routes by default. 

Answer: C