Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2021 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q131. - (Topic 5) 

A network engineer wants to allow a temporary entry for a remote user with a specific username and password so that the user can access the entire network over the Internet. Which ACL can be used? 

A. standard 

B. extended 

C. dynamic 

D. reflexive 

Answer: C 


Q132. - (Topic 7) 

Which will fix the issue and allow ONLY ping to work while keeping telnet disabled? 

A. Correctly assign an IP address to interface fa0/1. 

B. Change the ip access-group command on fa0/0 from "in* to "out. 

C. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 115 in. 

D. Remove access-group 102 out from interface s0/0/0 and add access-group 114 in 

E. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 104 in. 

Answer: E 


Q133. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 

A junior network administrator was given the task of configuring port security on SwitchA to allow only PC_A to access the switched network through port fa0/1. If any other device is detected, the port is to drop frames from this device. The administrator configured the interface and tested it with successful pings from PC_A to RouterA, and then observes the output from these two show commands. 

Which two of these changes are necessary for SwitchA to meet the requirements? (Choose two.) 

A. Port security needs to be globally enabled. 

B. Port security needs to be enabled on the interface. 

C. Port security needs to be configured to shut down the interface in the event of a violation. 

D. Port security needs to be configured to allow only one learned MAC address. 

E. Port security interface counters need to be cleared before using the show command. 

F. The port security configuration needs to be saved to NVRAM before it can become active. 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Refresh nikon 24-120 vs 28-200:

Q134. - (Topic 6) 

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU? 

A. BackboneFast 

B. UplinkFast 

C. Root Guard 

D. BPDU Guard 

E. BPDU Filter 

Answer: D 


Q135. - (Topic 3) 

Which of these represents an IPv6 link-local address? 

A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 

B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 

C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 

D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 

Answer: A 


Q136. - (Topic 4) 

Two routers named Atlanta and Brevard are connected via their serial interfaces as illustrated, but they are unable to communicate. The Atlanta router is known to have the correct configuration. 

Given the partial configurations, identify the fault on the Brevard router that is causing the lack of connectivity. 

A. incompatible IP address 

B. insufficient bandwidth 

C. incorrect subnet mask 

D. incompatible encapsulation 

E. link reliability too low 

F. IPCP closed 

Answer: D 


2passeasy.com

Tested nikon 24-120 vs 28-200:

Q137. - (Topic 2) 

Which command enables RSTP on a switch? 

A. spanning-tree uplinkfast 

B. spanning-tree mode rapid-pvst 

C. spanning-tree backbonefast 

D. spanning-tree mode mst 

Answer: B 


Q138. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.) 

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. 

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. 

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. 

D. Ensure the switch has power. 

E. Reboot all of the devices. 

F. Reseat all cables. 

Answer: B,D,F 


Q139. - (Topic 2) 

Refer to the topology shown in the exhibit. 

Which ports will be STP designated ports if all the links are operating at the same bandwidth? (Choose three.) 

A. Switch A - Fa0/0 

B. Switch A - Fa0/1 

C. Switch B - Fa0/0 

D. Switch B - Fa0/1 

E. Switch C - Fa0/0 

F. Switch C - Fa0/1 

Answer: B,C,D 


Q140. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? 

A. Switch3, port fa0/1 

B. Switch3, port fa0/12 

C. Switch4, port fa0/11 

D. Switch4, port fa0/2 

E. Switch3, port Gi0/1 

F. Switch3, port Gi0/2 

Answer: C