Downloadable of 200-120 free download materials and rapidshare for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2021 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q151. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


Q152. DRAG DROP - (Topic 7) 

Answer: 


Q153. - (Topic 9) 

Which spanning-tree protocol rides on top of another spanning-tree protocol? 

A. MSTP 

B. RSTP 

C. PVST+ 

D. Mono Spanning Tree 

Answer: A 


200-120  free download

Latest cisco exam 200-120:

Q154. - (Topic 4) 

What two things will a router do when running a distance vector routing protocol? (Choose two.) 

A. Send periodic updates regardless of topology changes. 

B. Send entire routing table to all routers in the routing domain. 

C. Use the shortest-path algorithm to the determine best path. 

D. Update the routing table based on updates from their neighbors. 

E. Maintain the topology of the entire network in its database. 

Answer: A,D 


Q155. - (Topic 7) 

Which protocol can cause overload on a CPU of a managed device? 

A. Netflow 

B. WCCP 

C. IP SLA 

D. SNMP 

Answer: D 


Q156. - (Topic 4) 

Which command displays CPU utilization? 

A. show protocols 

B. show process 

C. show system 

D. show version 

Answer: B 


2passeasy.com

Pinpoint cisco ccna routing and switching 200-120 network simulator download:

Q157. - (Topic 5) 

What is the default Syslog facility level? 

A. local4 

B. local5 

C. local6 

D. local7 

Answer: D 


Q158. - (Topic 4) 

The network administrator cannot connect to Switch1 over a Telnet session, although the hosts attached to Switch1 can ping the interface Fa0/0 of the router. 

Given the information in the graphic and assuming that the router and Switch2 are 

configured properly, which of the following commands should be issued on Switch1 to correct this problem? 

A. Switch1(config)# line con0 Switch1(config-line)# password cisco Switch1(config-line)#login 

B. Switch1(config)# interface fa0/1 Switch1(config-if)# ip address 192.168.24.3 255.255.255.0 

C. Switch1(config)# ip default-gateway 192.168.24.1 

D. Switch1(config)# interface fa0/1 Switch1(config-if)# duplex full Switch1(config-if)# speed 100 

E. Switch1(config)# interface fa0/1 Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

Answer: C 


Q159. - (Topic 4) 

Which characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D 


Q160. - (Topic 5) 

Which three statements about the features of SNMPv2 and SNMPv3 are true? (Choose three.) 

A. SNMPv3 enhanced SNMPv2 security features. 

B. SNMPv3 added the Inform protocol message to SNMP. 

C. SNMPv2 added the Inform protocol message to SNMP. 

D. SNMPv3 added the GetBulk protocol messages to SNMP. 

E. SNMPv2 added the GetBulk protocol message to SNMP. 

F. SNMPv2 added the GetNext protocol message to SNMP. 

Answer: A,C,E