Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2021 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q241. - (Topic 3) 

The network administrator is asked to configure 113 point-to-point links. Which IP addressing scheme defines the address range and subnet mask that meet the requirement and waste the fewest subnet and host addresses? 

A. 10.10.0.0/16 subnetted with mask 255.255.255.252 

B. 10.10.0.0/18 subnetted with mask 255.255.255.252 

C. 10.10.1.0/24 subnetted with mask 255.255.255.252 

D. 10.10.0.0/23 subnetted with mask 255.255.255.252 

E. 10.10.1.0/25 subnetted with mask 255.255.255.252 

Answer: D 


Q242. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

HostA cannot ping HostB. Assuming routing is properly configured, what is the cause of this problem? 

A. HostA is not on the same subnet as its default gateway. 

B. The address of SwitchA is a subnet address. 

C. The Fa0/0 interface on RouterA is on a subnet that can't be used. 

D. The serial interfaces of the routers are not on the same subnet. 

E. The Fa0/0 interface on RouterB is using a broadcast address. 

Answer: D 


Q243. - (Topic 3) 

Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.) 

A. Global addresses start with 2000::/3. 

B. Link-local addresses start with FE00:/12. 

C. Link-local addresses start with FF00::/10. 

D. There is only one loopback address and it is ::1. 

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface. 

Answer: A,D 


200-120  testing engine

Most recent ccna lab manual 200-120:

Q244. - (Topic 4) 

Which two locations can be configured as a source for the IOS image in the boot system command? (Choose two.) 

A. RAM 

B. NVRAM 

C. flash memory 

D. HTTP server 

E. TFTP server 

F. Telnet server 

Answer: C,E 


Q245. - (Topic 3) 

What are three features of the IPv6 protocol? 

(Choose three.) 

A. optional IPsec 

B. autoconfiguration 

C. no broadcasts 

D. complicated header 

E. plug-and-play 

F. checksums 

Answer: B,C,E 


Q246. - (Topic 2) 

Which switch would STP choose to become the root bridge in the selection process? 

A. 32768: 11-22-33-44-55-66 

B. 32768: 22-33-44-55-66-77 

C. 32769: 11-22-33-44-55-65 

D. 32769: 22-33-44-55-66-78 

Answer: A 


2passeasy.com

Precise ccna routing and switching 200-120:

Q247. - (Topic 9) 

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds? 

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10 

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10 

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10 

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10 

Answer: A 


Q248. - (Topic 9) 

What is the danger of the permit any entry in a NAT access list? 

A. It can lead to overloaded resources on the router. 

B. It can cause too many addresses to be assigned to the same interface. 

C. It can disable the overload command. 

D. It prevents the correct translation of IP addresses on the inside network. 

Answer: A 


Q249. - (Topic 9) 

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface? 

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

Answer: A 


Q250. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which subnet mask will place all hosts on Network B in the same subnet with the least amount of wasted addresses? 

A. 255.255.255.0 

B. 255.255.254.0 

C. 255.255.252.0 

D. 255.255.248.0 

Answer: B