Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2021 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q81. - (Topic 5) 

What are two benefits of using NAT? (Choose two.) 

A. NAT facilitates end-to-end communication when IPsec is enabled. 

B. NAT eliminates the need to re-address all hosts that require external access. 

C. NAT conserves addresses through host MAC-level multiplexing. 

D. Dynamic NAT facilitates connections from the outside of the network. 

E. NAT accelerates the routing process because no modifications are made on the packets. 

F. NAT protects network security because private networks are not advertised. 

Answer: B,F 


Q82. - (Topic 8) 

Which command allows you to verify the encapsulation type (CISCO or IETF) for a Frame Relay link? 

A. show frame-relay lmi 

B. show frame-relay map 

C. show frame-relay pvc 

D. show interfaces serial 

Answer: B 


Q83. - (Topic 9) 

Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.) 

A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel. 

B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol. 

C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol. 

D. It specifies IPv6 as the transport protocol. 

E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel. 

Answer: A,B 


200-120  exams

Regenerate test 200-120:

Q84. - (Topic 5) 

What authentication type is used by SNMPv2? 

A. HMAC-MD5 

B. HMAC-SHA 

C. CBC-DES 

D. community strings 

Answer: D 


Q85. - (Topic 3) 

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: B,C 


Q86. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A new subnet with 60 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough usable addresses while wasting the fewest addresses? 

A. 192.168.1.56/26 

B. 192.168.1.56/27 

C. 192.168.1.64/26 

D. 192.168.1.64/27 

Answer: C 


2passeasy.com

Accurate cisco ccna (200-120) the complete course:

Q87. - (Topic 3) 

What is the first 24 bits in a MAC address called? 

A. NIC 

B. BIA 

C. OUI 

D. VAI 

Answer: C 


Q88. - (Topic 3) 

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP? 

A. Addresses in a private range will be not be routed on the Internet backbone. 

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network. 

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address. 

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range. 

Answer: A 


Q89. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Answer: Select the console on Corp1 router Configuring ACL Corp1>enable Corp1#configure terminal comment: To permit only Host C (192.168.33.3){source addr} to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 comment: To deny any source to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) Corp1(config)#access-list 100 deny tcp any host 172.22.242.23 eq 80 comment: To permit ip protocol from any source to access any destination because of the implicit deny any any statement at the end of ACL. Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any Applying the ACL on the Interface comment: Check show ip interface brief command to identify the interface type and number by checking the IP address configured. Corp1(config)#interface fa 0/1 If the ip address configured already is incorrect as well as the subnet mask. this should be corrected in order ACL to work type this commands at interface mode : no ip address 192.x.x.x 255.x.x.x (removes incorrect configured ipaddress and subnet mask) Configure Correct IP Address and subnet mask : ip address 172.22.242.30 255.255.255.240 ( range of address specified going to server is given as 172.22.242.17 - 172.22.242.30 ) comment: Place the ACL to check for packets going outside the interface towards the finance web server. Corp1(config-if)#ip access-group 100 out Corp1(config-if)#end Important: To save your running config to startup before exit. Corp1#copy running-config startup-config Verifying the Configuration : Step1: show ip interface brief command identifies the interface on which to apply access list. Step2: Click on each host A,B,C & D . Host opens a web browser page , Select address box of the web browser and type the ip address of finance web server(172.22.242.23) to test whether it permits /deny access to the finance web Server . Step 3: Only Host C (192.168.33.3) has access to the server . If the other host can also access then maybe something went wrong in your configuration . check whether you configured correctly and in order. Step 4: If only Host C (192.168.33.3) can access the Finance Web Server you can click on NEXT button to successfully submit the ACL SIM. 


Q90. - (Topic 2) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D