Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2021 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q91. - (Topic 3) 

What is the alternative notation for the IPv6 address B514:82C3:0000:0000:0029:EC7A:0000:EC72? 

A. B514 : 82C3 : 0029 : EC7A : EC72 

B. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : EC72 

C. B514 : 82C3 : 0029 :: EC7A : 0000 : EC72 

D. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : 0 : EC72 

Answer: D 


Q92. - (Topic 2) 

Refer to Exhibit: How many broadcast domains are shown in the graphic assuming only the default VLAN is configured on the switches? 

A. one 

B. two 

C. six 

D. twelve 

Answer: A 


Q93. - (Topic 2) 

What does a Layer 2 switch use to decide where to forward a received frame? 

A. source MAC address 

B. source IP address 

C. source switch port 

D. destination IP address 

E. destination port address 

F. destination MAC address 

Answer: F 


200-120  book

Avant-garde ccna pdf 200-120:

Q94. - (Topic 8) 

Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.) 

A. PPP 

B. WAP 

C. DSL 

D. L2TPv3 

E. Ethernet 

Answer: A,C 


Q95. - (Topic 3) 

Given an IP address 172.16.28.252 with a subnet mask of 255.255.240.0, what is the correct network address? 

A. 172.16.16.0 

B. 172.16.0.0 

C. 172.16.24.0 

D. 172.16.28.0 

Answer: A 


Q96. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


2passeasy.com

Simulation pdf ccna 200-120:

Q97. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


Q98. - (Topic 3) 

What is known as "one-to-nearest" addressing in IPv6? 

A. global unicast 

B. anycast 

C. multicast 

D. unspecified address 

Answer: B 


Q99. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


Q100. - (Topic 1) 

A receiving host computes the checksum on a frame and determines that the frame is damaged. The frame is then discarded. At which OSI layer did this happen? 

A. session 

B. transport 

C. network 

D. data link 

E. physical 

Answer: D