You will get the in depth explanation whenever you face issues in your 200-120 examine. Examcollection provide you the 200-120 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) blueprint legibly in the 200-120 puts. All these are greatly preserving your costs to get familiar with the Cisco courses.

2021 Jun 200-120 book

Q191. - (Topic 3) 

The network administrator has been asked to give reasons for moving from IPv4 to IPv6. What are two valid reasons for adopting IPv6 over IPv4? (Choose two.) 

A. no broadcast 

B. change of source address in the IPv6 header 

C. change of destination address in the IPv6 header 

D. Telnet access does not require a password 

E. autoconfiguration 

F. NAT 

Answer: A,E 


Q192. - (Topic 9) 

Which two statements about IPv6 and routing protocols are true? (Choose two.) 

A. Link-local addresses are used to form routing adjacencies. 

B. OSPFv3 was developed to support IPv6 routing. 

C. EIGRP, OSPF, and BGP are the only routing protocols that support IPv6. 

D. Loopback addresses are used to form routing adjacencies. 

E. EIGRPv3 was developed to support IPv6 routing. 

Answer: A,B 


Q193. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q194. - (Topic 7) 

What are the three things that the Netflow uses to consider the traffic to be in a same flow? (Choose three) 

A. IP address 

B. Interface name 

C. Port numbers 

D. L3 protocol type 

E. MAC address 

Answer: A,C,D 


Q195. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

What is the most appropriate summarization for these routes? 

A. 10.0.0.0 /21 

B. 10.0.0.0 /22 

C. 10.0.0.0 /23 

D. 10.0.0.0 /24 

Answer: B 


200-120  rapidshare

Regenerate cisco exam 200-120:

Q196. - (Topic 9) 

What are three characteristics of satellite Internet connections? (Choose three.) 

A. Their upload speed is about 10 percent of their download speed. 

B. They are frequently used by rural users without access to other high-speed connections. 

C. They are usually at least 10 times faster than analog modem connections. 

D. They are usually faster than cable and DSL connections. 

E. They require a WiMax tower within 30 miles of the user location. 

F. They use radio waves to communicate with cellular phone towers. 

Answer: A,B,C 


Q197. - (Topic 8) 

What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) 

A. They create split-horizon issues. 

B. They require a unique subnet within a routing domain. 

C. They emulate leased lines. 

D. They are ideal for full-mesh topologies. 

E. They require the use of NBMA options when using OSPF. 

Answer: B,C 


Q198. - (Topic 9) 

Which two spanning-tree port states does RSTP combine to allow faster convergence? (Choose two.) 

A. blocking 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. discarding 

Answer: A,B 


Q199. - (Topic 9) 

Which three characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D 


Q200. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Central Florida Widgets recently installed a new router in their office. Complete the network installation by performing the initial router configurations and configuring R1PV2 routing using the router command line interface (CLI) on the RC. 

Configure the router per the following requirements: 

Name of the router is R2 

Enable. secret password is cisco 

The password to access user EXEC mode using the console is cisco2 

The password to allow telnet access to the router is cisco3 

IPV4 addresses mast be configured as follows: 

Ethernet network 209.165.201.0/27 - router has fourth assignable host address in subnet 

Serial network is 192.0.2.176/28 - router has last assignable host address in the subnet. 

Interfaces should be enabled. 

Router protocol is RIPV2 

Attention: 

In practical examinations, please note the following, the actual information will prevail. 

1. Name or the router is xxx 

2. EnablE. secret password is xxx 

3. Password In access user EXEC mode using the console is xxx 

4. The password to allow telnet access to the router is xxx 

5. IP information 

Answer: Router>enable Router#config terminal Router(config)#hostname R2 R2(config)#enable secret Cisco 1 R2(config)#line console 0 R2(config-line)#password Cisco 2 R2(config-line)#exit R2(config)#line vty 0 4 R2(config-line)#password Cisco 3 R2(config-line)#login R2(config-line)#exit R2(config)#interface faO/0 R2(config-if)#ip address 209.165.201.4 255.255.255.224 R2(config)#interface s0/0/0 R2(config-if)#ip address 192.0.2.190 255.255.255.240 R2(config-if)#no shutdown R2(config-if)#exit R2(config)#router rip R2(config-router)#version 2 R2(config-router)#network 209.165.201.0 R2(config-router)#network 192.0.2.176 R2(config-router)#end R2#copy run start