Act now and download your Cisco 200-120 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-120 tutorials. Download Most up-to-date Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-120 with a classic professional.

2021 Jul cisco ccna routing and switching 200-120:

Q61. - (Topic 9) 

Which command can you enter to view the ports that are assigned to VLAN 20? 

A. Switch#show vlan id 20 

B. Switch#show ip interface brief 

C. Switch#show interface vlan 20 

D. Switch#show ip interface vlan 20 

Answer: A 


Q62. - (Topic 3) 

How is an EUI-64 format interface ID created from a 48-bit MAC address? 

A. by appending 0xFF to the MAC address 

B. by prefixing the MAC address with 0xFFEE 

C. by prefixing the MAC address with 0xFF and appending 0xFF to it 

D. by inserting 0xFFFE between the upper three bytes and the lower three bytes of the MAC address 

E. by prefixing the MAC address with 0xF and inserting 0xF after each of its first three bytes 

Answer: D 


Q63. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

What two results would occur if the hub were to be replaced with a switch that is configured with one Ethernet VLAN? (Choose two.) 

A. The number of collision domains would remain the same. 

B. The number of collision domains would decrease. 

C. The number of collision domains would increase. 

D. The number of broadcast domains would remain the same. 

E. The number of broadcast domains would decrease. 

F. The number of broadcast domains would increase. 

Answer: C,D 


Q64. - (Topic 4) 

A network administrator needs to allow only one Telnet connection to a router. For anyone viewing the configuration and issuing the show run command, the password for Telnet access should be encrypted. Which set of commands will accomplish this task? 

A. service password-encryption access-list 1 permit 192.168.1.0 0.0.0.255 line vty 0 4 login password cisco access-class 1 

B. enable password secret line vty 0 login password cisco 

C. service password-encryption line vty 1 login password cisco 

D. service password-encryption line vty 0 4 login password cisco 

Answer: C 


Q65. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The technician wants to upload a new IOS in the router while keeping the existing IOS. What is the maximum size of an IOS file that could be loaded if the original IOS is also kept in flash? 

A. 3 MB 

B. 4 MB 

C. 5 MB 

D. 7 MB 

E. 8 MB 

Answer: B 


2passeasy.com

Most recent cisco ccna routing and switching 200-120 network simulator:

Q66. - (Topic 2) 

Which of the following are benefits of VLANs? (Choose three.) 

A. They increase the size of collision domains. 

B. They allow logical grouping of users by function. 

C. They can enhance network security. 

D. They increase the size of broadcast domains while decreasing the number of collision domains. 

E. They increase the number of broadcast domains while decreasing the size of the broadcast domains. 

F. They simplify switch administration. 

Answer: B,C,E 


Q67. - (Topic 9) 

Which IPv6 header field is equivalent to the TTL? 

A. Hop Limit 

B. Flow Label 

C. TTD 

D. Hop Count 

E. Scan Timer 

Answer: A 


Q68. - (Topic 9) 

Which technology can enable multiple VLANs to communicate with one another? 

A. inter-VLAN routing using a Layer 3 switch 

B. inter-VLAN routing using a Layer 2 switch 

C. intra-VLAN routing using router on a stick 

D. intra-VLAN routing using a Layer 3 switch 

Answer: A 


Q69. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the effect of the configuration that is shown? 

A. It configures SSH globally for all logins. 

B. It tells the router or switch to try to establish an SSh connection first and if that fails to use Telnet. 

C. It configures the virtual terminal lines with the password 030752180500. 

D. It configures a Cisco network device to use the SSH protocol on incoming communications via the virtual terminal ports. 

E. It allows seven failed login attempts before the VTY lines are temporarily shutdown. 

Answer: D 


Q70. - (Topic 3) 

How many bits are contained in each field of an IPv6 address? 

A. 24 

B. 4 

C. 8 

D. 16 

Answer: D