The particular examinees who read the Actualtests Cisco 200-120 dumps tend to be good results associated with very licensed instructors, dwelling a great lifestyle. Actualtests has been dedicated to make your potential secure and begin your Cisco 200-120 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) test preparations from the most recent up to date Actualtests tests 200-120 examination motor. Your own desires will come accurate through start your 200-120 vce for CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) test by means of Actualtests Cisco study guides just. You will not in a position to shine your talent inside the initial endeavor associated with 200-120 examination if you are using the some other walkway compared to Cisco. Cisco Cisco 200-120 pdf file will provide you with splendour therefore making you enough positive about your whole lifestyle.

2021 Jul ccna 200-120 study guide:

Q181. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

The loopback interfaces on R4 with the IP addresses of 10.4.4.4 /32, 10.4.4.5/32. and 10.4.4.6/32 are not appearing in the routing table of R5 Why are the interfaces missing? 

A. The interfaces are shutdown, so they are not being advertised. 

B. R4 has been incorrectly configured to be in another AS, so it does not peer with R5. 

C. Automatic summarization is enabled, so only the 10.0.0.0 network is displayed. 

D. The loopback addresses haven't been advertised, and the network command is missing on R4. 

Answer: B 


Q182. - (Topic 5) 

What are the Popular destinations for syslog messages to be saved? (Choose three) 

A. Flash 

B. The logging buffer .RAM 

C. The console terminal 

D. Other terminals 

E. Syslog server 

Answer: B,C,E 


Q183. - (Topic 9) 

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface? 

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1 

C. router(config-router)#default-information originate 

D. router(config-router)#default-information originate always 

Answer: A 


Q184. - (Topic 4) 

Which command encrypts all plaintext passwords? 

A. Router# service password-encryption 

B. Router(config)# password-encryption 

C. Router(config)# service password-encryption 

D. Router# password-encryption 

Answer: C 


Q185. - (Topic 4) 

When a router undergoes the exchange protocol within OSPF, in what order does it pass through each state? 

A. exstart state > loading state > exchange state > full state 

B. exstart state > exchange state > loading state > full state 

C. exstart state > full state > loading state > exchange state 

D. loading state > exchange state > full state > exstart state 

Answer: B 


2passeasy.com

Refresh vce 200-120:

Q186. - (Topic 5) 

On which options are standard access lists based? 

A. destination address and wildcard mask 

B. destination address and subnet mask 

C. source address and subnet mask 

D. source address and wildcard mask 

Answer: D 


Q187. DRAG DROP - (Topic 8) 

Answer: 


Q188. - (Topic 4) 

Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


Q189. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

Which of these statements correctly describes the state of the switch once the boot process has been completed? 

A. As FastEthernet0/12 will be the last to come up, it will be blocked by STP. 

B. Remote access management of this switch will not be possible without configuration change. 

C. More VLANs will need to be created for this switch. 

D. The switch will need a different IOS code in order to support VLANs and STP. 

Answer: B 


Q190. - (Topic 9) 

Which three statements about link-state routing are true? (Choose three.) 

A. Routes are updated when a change in topology occurs. 

B. Updates are sent to a multicast address by default. 

C. OSPF is a link-state protocol. 

D. Updates are sent to a broadcast address. 

E. RIP is a link-state protocol. 

F. It uses split horizon. 

Answer: A,B,C