It is impossible to pass Cisco 200-120 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-120 practice questions. You will get a surprising result by our Updated CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) practice guides.

2021 Jul pdf ccna 200-120:

Q21. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this transmission? 

A. Exhibit A 

B. Exhibit B 

C. Exhibit C 

D. Exhibit D 

E. Exhibit E 

F. Exhibit F 

Answer: A 


Q22. - (Topic 3) 

Which two are features of IPv6? (Choose two.) 

A. anycast 

B. broadcast 

C. multicast 

D. podcast 

E. allcast 

Answer: A,C 


Q23. - (Topic 7) 

What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) 

A. Network, Application & User Monitoring 

B. Network Planning 

C. Security Analysis 

D. Accounting/Billing 

Answer: A,C,D 


Q24. - (Topic 5) 

What levels will be trapped if the administrator executes the command 

router(config)# logging trap 4 (Choose four) 

A. Emergency 

B. Notice 

C. Alert 

D. Error 

E. Warning 

Answer: A,C,D,E 


Q25. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Which three statements correctly describe Network Device A? (Choose three.) 

A. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does not require an IP address. 

B. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does require an IP address on a unique IP subnet. 

C. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 2 device for the PCs to communicate with each other. 

D. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 3 device for the PCs to communicate with each other. 

E. With a network wide mask of 255.255.254.0, each interface does not require an IP address. 

Answer: B,D,E 


2passeasy.com

Leading ccna 640-802 vs 200-120:

Q26. - (Topic 2) 

Which statement about VLAN operation on Cisco Catalyst switches is true? 

A. When a packet is received from an 802.1Q trunk, the VLAN ID can be determined from the source MAC address and the MAC address table. 

B. Unknown unicast frames are retransmitted only to the ports that belong to the same VLAN. 

C. Broadcast and multicast frames are retransmitted to ports that are configured on different VLAN. 

D. Ports between switches should be configured in access mode so that VLANs can span across the ports. 

Answer: B 


Q27. - (Topic 1) 

Which three statements accurately describe Layer 2 Ethernet switches? (Choose three.) 

A. Spanning Tree Protocol allows switches to automatically share VLAN information. 

B. Establishing VLANs increases the number of broadcast domains. 

C. Switches that are configured with VLANs make forwarding decisions based on both Layer 2 and Layer 3 address information. 

D. Microsegmentation decreases the number of collisions on the network. 

E. In a properly functioning network with redundant switched paths, each switched segment will contain one root bridge with all its ports in the forwarding state. All other switches in that broadcast domain will have only one root port. 

F. If a switch receives a frame for an unknown destination, it uses ARP to resolve the address. 

Answer: B,D,E 


Q28. - (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 


Q29. - (Topic 8) 

Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications? 

A. RSA 

B. L2TP 

C. IPsec 

D. PPTP 

Answer: C 


Q30. - (Topic 7) 

Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.) 

A. ping 

B. tracert 

C. ipconfig 

D. show ip route 

E. winipcfg 

F. show interfaces 

Answer: A,D,F