It is impossible to pass Cisco 200-120 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-120 practice questions. You will get a surprising result by our Far out CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) practice guides.

2021 Jul testinside 200-120:

Q231. - (Topic 3) 

A national retail chain needs to design an IP addressing scheme to support a nationwide network. The company needs a minimum of 300 sub-networks and a maximum of 50 host addresses per subnet. Working with only one Class B address, which of the following subnet masks will support an appropriate addressing scheme? (Choose two.) 

A. 255.255.255.0 

B. 255.255.255.128 

C. 255.255.252.0 

D. 255.255.255.224 

E. 255.255.255.192 

F. 255.255.248.0 

Answer: B,E 


Q232. - (Topic 4) 

What information does a router running a link-state protocol use to build and maintain its topological database? (Choose two.) 

A. hello packets 

B. SAP messages sent by other routers 

C. LSAs from other routers 

D. beacons received on point-to-point links 

E. routing tables received from other link-state routers 

F. TTL packets from designated routers 

Answer: A,C 


Q233. - (Topic 5) 

What is a valid HSRP virtual MAC address? 

A. 0000.5E00.01A3 

B. 0007.B400.AE01 

C. 0000.0C07.AC15 

D. 0007.5E00.B301 

Answer: C 


Q234. - (Topic 5) 

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server? 

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times. 

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made. 

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease. 

Answer: D 


Q235. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

A technician is troubleshooting host connectivity issues on the switches. The hosts in VLANs 10 and 15 on Sw11 are unable to communicate with hosts in the same VLANs on Sw12. Hosts in the Admin VLAN are able to communicate. The port-to-VLAN assignments are identical on the two switches. What could be the problem? 

A. The Fa0/1 port is not operational on one of the switches. 

B. The link connecting the switches has not been configured as a trunk. 

C. At least one port needs to be configured in VLAN 1 for VLANs 10 and 15 to be able to communicate. 

D. Port FastEthernet 0/1 needs to be configured as an access link on both switches. 

E. A router is required for hosts on SW11 in VLANs 10 and 15 to communicate with hosts in the same VLAN on Sw12. 

Answer: B 


200-120  free exam questions

Up to the minute cisco routing and switching 200-120:

Q236. - (Topic 9) 

Which two statements about late collisions are true? (Choose two.) 

A. They may indicate a duplex mismatch. 

B. By definition, they occur after the 512th bit of the frame has been transmitted. 

C. They indicate received frames that did not pass the FCS match. 

D. They are frames that exceed 1518 bytes. 

E. They occur when CRC errors and interference occur on the cable. 

Answer: A,B 


Q237. - (Topic 8) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer: D 


Q238. - (Topic 5) 

Which statement describes VRRP object tracking? 

A. It monitors traffic flow and link utilization. 

B. It ensures the best VRRP router is the virtual router master for the group. 

C. It causes traffic to dynamically move to higher bandwidth links. 

D. It thwarts man-in-the-middle attacks. 

Answer: B 


Q239. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

Which rule does the DHCP server use when there is an IP address conflict? 

A. The address is removed from the pool until the conflict is resolved. 

B. The address remains in the pool until the conflict is resolved. 

C. Only the IP detected by Gratuitous ARP is removed from the pool. 

D. Only the IP detected by Ping is removed from the pool. 

E. The IP will be shown, even after the conflict is resolved. 

Answer: A 


Q240. - (Topic 4) 

Which statement describes the process ID that is used to run OSPF on a router? 

A. It is globally significant and is used to represent the AS number. 

B. It is locally significant and is used to identify an instance of the OSPF database. 

C. It is globally significant and is used to identify OSPF stub areas. 

D. It is locally significant and must be the same throughout an area. 

Answer: B