Validated of 200-120 study guide materials and pack for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2021 Jul ccna 200-120 free download:

Q221. - (Topic 7) 

What are three values that must be the same within a sequence of packets for Netflow to consider them a network flow? (Choose three.) 

A. source IP address 

B. source MAC address 

C. egress interface 

D. ingress interface 

E. destination IP address 

F. IP next-hop 

Answer: A,D,E 


Q222. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which statement is true? 

A. The Fa0/11 role confirms that SwitchA is the root bridge for VLAN 20. 

B. VLAN 20 is running the Per VLAN Spanning Tree Protocol. 

C. The MAC address of the root bridge is 0017.596d.1580. 

D. SwitchA is not the root bridge, because not all of the interface roles are designated. 

Answer: D 


Q223. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator is adding two new hosts to SwitchA. Which three values could be used for the configuration of these hosts? (Choose three.) 

A. host A IP address: 192.168.1.79 

B. host A IP address: 192.168.1.64 

C. host A default gateway: 192.168.1.78 

D. host B IP address: 192.168.1.128 

E. host B default gateway: 192.168.1.129 

F. host B IP address: 192.168.1.190 

Answer: A,C,F 


Q224. - (Topic 8) 

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded. 

Based on the partial output of the Router# show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion? 

A. DLCI = 100 

B. last time PVC status changed 00:25:40 

C. in BECN packets 192 

D. in FECN packets 147 

E. in DE packets 0 

Answer: C 


Q225. - (Topic 7) 

What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.) 

A. To identify applications causing congestion. 

B. To authorize user network access. 

C. To report and alert link up / down instances. 

D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization. 

E. To detect suboptimal routing in the network. 

F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that has been allocated to each Class of Service. 

Answer: A,D,F 


2passeasy.com

Updated cisco routing and switching 200-120:

Q226. - (Topic 5) 

Which three statements about HSRP operation are true? (Choose three.) 

A. The virtual IP address and virtual MA+K44C address are active on the HSRP Master router. 

B. The HSRP default timers are a 3 second hello interval and a 10 second dead interval. 

C. HSRP supports only clear-text authentication. 

D. The HSRP virtual IP address must be on a different subnet than the routers' interfaces on the same LAN. 

E. The HSRP virtual IP address must be the same as one of the router's interface addresses on the LAN. 

F. HSRP supports up to 255 groups per interface, enabling an administrative form of load balancing. 

Answer: A,B,F 


Q227. - (Topic 9) 

In which three ways is an IPv6 header simpler than an IPv4 header? (Choose three.) 

A. Unlike IPv4 headers, IPv6 headers have a fixed length. 

B. IPv6 uses an extension header instead of the IPv4 Fragmentation field. 

C. IPv6 headers eliminate the IPv4 Checksum field. 

D. IPv6 headers use the Fragment Offset field in place of the IPv4 Fragmentation field. 

E. IPv6 headers use a smaller Option field size than IPv4 headers. 

F. IPv6 headers use a 4-bit TTL field, and IPv4 headers use an 8-bit TTL field. 

Answer: A,B,C 


Q228. - (Topic 4) 

Which statements describe the routing protocol OSPF? (Choose three.) 

A. It supports VLSM. 

B. It is used to route between autonomous systems. 

C. It confines network instability to one area of the network. 

D. It increases routing overhead on the network. 

E. It allows extensive control of routing updates. 

F. It is simpler to configure than RIP v2. 

Answer: A,C,E 


Q229. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

If the devices produced the given output, what is the cause of the EtherChannel problem? 

A. SW1's Fa0/1 interface is administratively shut down. 

B. There is an encapsulation mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

C. There is an MTU mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

D. There is a speed mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

Answer: D 


Q230. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C