Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2021 Jul ccna 200-120 free download:

Q1. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

According to the routing table, where will the router send a packet destined for 10.1.5.65? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.1.2.2 

C. 10.1.3.3 

D. 10.1.4.4 

Answer: C 


Q2. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q3. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

In this VLSM addressing scheme, what summary address would be sent from router A? 

A. 172.16.0.0 /16 

B. 172.16.0.0 /20 

C. 172.16.0.0 /24 

D. 172.32.0.0 /16 

E. 172.32.0.0 /17 

F. 172.64.0.0 /16 

Answer: A 


Q4. - (Topic 7) 

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched LAN? 

A. during high traffic periods 

B. after broken links are re-established 

C. when upper-layer protocols require high reliability 

D. in an improperly implemented redundant topology 

E. when a dual ring topology is in use 

Answer: D 


Q5. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Based on the information given, which switch will be elected root bridge and why? 

A. Switch A, because it has the lowest MAC address 

B. Switch A, because it is the most centrally located switch 

C. Switch B, because it has the highest MAC address 

D. Switch C, because it is the most centrally located switch 

E. Switch C, because it has the lowest priority 

F. Switch D, because it has the highest priority 

Answer: E 


200-120  free download

Far out pass4sure ccna 200-120:

Q6. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on the 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1. 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2. 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 AND R3 to R1. 

D. The path of the packets will be R3 to R1. 

Answer: D 


Q7. - (Topic 2) 

Which two commands can be used to verify a trunk link configuration status on a given Cisco switch interface? (Choose two.) 

A. show interface trunk 

B. show interface interface 

C. show ip interface brief 

D. show interface vlan 

E. show interface switchport 

Answer: A,E 


Q8. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q9. - (Topic 4) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 


Q10. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is valid? 

A. 2001:0db8:0000:130F:0000:0000:08GC:140B 

B. 2001:0db8:0:130H::87C:140B 

C. 2031::130F::9C0:876A:130B 

D. 2031:0:130F::9C0:876A:130B 

Answer: D