Cause all that matters here is passing the Cisco 200-120 exam. Cause all that you need is a high score of 200-120 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 200-120 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Jul ccna 200-120 free dumps:

Q161. - (Topic 5) 

What are three benefits of GLBP? (Choose three.) 

A. GLBP supports up to eight virtual forwarders per GLBP group. 

B. GLBP supports clear text and MD5 password authentication between GLBP group members. 

C. GLBP is an open source standardized protocol that can be used with multiple vendors. 

D. GLBP supports up to 1024 virtual routers. 

E. GLBP can load share traffic across a maximum of four routers. 

F. GLBP elects two AVGs and two standby AVGs for redundancy. 

Answer: B,D,E 


Q162. - (Topic 1) 

A network interface port has collision detection and carrier sensing enabled on a shared twisted pair network. From this statement, what is known about the network interface port? 

A. This is a 10 Mb/s switch port. 

B. This is a 100 Mb/s switch port. 

C. This is an Ethernet port operating at half duplex. 

D. This is an Ethernet port operating at full duplex. 

E. This is a port on a network interface card in a PC. 

Answer: C 


Q163. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

The network administrator normally establishes a Telnet session with the switch from host 

A. However, host A is unavailable. The administrator's attempt to telnet to the switch from host B fails, but pings to the other two hosts are successful. What is the issue? 

A. Host B and the switch need to be in the same subnet. 

B. The switch interface connected to the router is down. 

C. Host B needs to be assigned an IP address in VLAN 1. 

D. The switch needs an appropriate default gateway assigned. 

E. The switch interfaces need the appropriate IP addresses assigned. 

Answer: D 


Q164. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q165. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

A network associate has configured OSPF with the command: 

City(config-router)# network 192.168.12.64 0.0.0.63 area 0 

After completing the configuration, the associate discovers that not all the interfaces are participating in OSPF. Which three of the interfaces shown in the exhibit will participate in OSPF according to this configuration statement? (Choose three.) 

A. FastEthernet0 /0 

B. FastEthernet0 /1 

C. Serial0/0 

D. Serial0/1.102 

E. Serial0/1.103 

F. Serial0/1.104 

Answer: B,C,D 


200-120  exam

Renew cisco exam 200-120:

Q166. - (Topic 5) 

What are the alert messages generated by SNMP agents called? 

A. TRAP 

B. INFORM 

C. GET 

D. SET 

Answer: A,B 


Q167. - (Topic 1) 

Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.) 

A. There are two broadcast domains in the network. 

B. There are four broadcast domains in the network. 

C. There are six broadcast domains in the network. 

D. There are four collision domains in the network. 

E. There are five collision domains in the network. 

F. There are seven collision domains in the network. 

Answer: A,F 


Q168. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Answer: Corp1#conf t Corp1(config)# access-list 128 permit tcp host 192.168.240.1 host 172.22.141.26 eq www Corp1(config)# access-list 128 deny tcp any host 172.22.141.26 eq www Corp1(config)# access-list 128 permit ip any any Corp1(config)#int fa0/1 Corp1(config-if)#ip access-group 128 out Corp1(config-if)#end Corp1#copy run startup-config 


Q169. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The two exhibited devices are the only Cisco devices on the network. The serial network between the two devices has a mask of 255.255.255.252. Given the output that is shown, what three statements are true of these devices? (Choose three.) 

A. The Manchester serial address is 10.1.1.1. 

B. The Manchester serial address is 10.1.1.2. 

C. The London router is a Cisco 2610. 

D. The Manchester router is a Cisco 2610. 

E. The CDP information was received on port Serial0/0 of the Manchester router. 

F. The CDP information was sent by port Serial0/0 of the London router. 

Answer: A,C,E 


Q170. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: