The Cisco 200-120 exam training materials tend to be in different formats about Examcollection website. Each and every candidate can download the particular Pdf or test engine of Cisco 200-120 exam questions and answers freely and also learn these on your own type. The Cisco Cisco certification practice questions tend to be portable, you can carry out the exercise with anytime and anyplace. Examcollection offers a person the best after-sales program when you obtain the Cisco Cisco items. We tend to be providing free update regarding 120 days after your current purchase. If you have some other questions about Cisco certification exam, allow Examcollection open up door for you to proceed through the Cisco Cisco 200-120 exam and obtain the certification.

2021 Aug ccna 200-120 free download:

Q171. - (Topic 4) 

What is the default administrative distance of OSPF? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

Answer: C 


Q172. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q173. - (Topic 9) 

Which protocol advertises a virtual IP address to facilitate transparent failover of a Cisco routing device? 

A. FHRP 

B. DHCP 

C. RSMLT 

D. ESRP 

Answer: A 


Q174. - (Topic 2) 

Why will a switch never learn a broadcast address? 

A. Broadcasts only use network layer addressing. 

B. A broadcast frame is never forwarded by a switch. 

C. A broadcast address will never be the source address of a frame. 

D. Broadcast addresses use an incorrect format for the switching table. 

E. Broadcast frames are never sent to switches. 

Answer: C 


Q175. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the meaning of the output MTU 1500 bytes? 

A. The maximum number of bytes that can traverse this interface per second is 1500. 

B. The minimum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

C. The maximum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

D. The minimum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

E. The maximum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

F. The maximum frame size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

Answer: E 


2passeasy.com

Refresh cisco ccna routing and switching 200-120 exam cram pdf:

Q176. - (Topic 4) 

Users on the 172.17.22.0 network cannot reach the server located on the 172.31.5.0 network. The network administrator connected to router Coffee via the console port, issued the show ip route command, and was able to ping the server. 

Based on the output of the show ip route command and the topology shown in the graphic, what is the cause of the failure? 

A. The network has not fully converged. 

B. IP routing is not enabled. 

C. A static route is configured incorrectly. 

D. The FastEthernet interface on Coffee is disabled. 

E. The neighbor relationship table is not correctly updated. 

F. The routing table on Coffee has not updated . 

Answer: C 


Q177. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the TTL value for that ping? 

A. 252 

B. 253 

C. 254 

D. 255 

Answer: B 


Q178. - (Topic 2) 

Which IEEE standard protocol is initiated as a result of successful DTP completion in a switch over Fast Ethernet? 

A. 802.3ad 

B. 802.1w 

C. 802.1D 

D. 802.1Q 

Answer: D 


Q179. - (Topic 2) 

In a switched environment, what does the IEEE 802.1Q standard describe? 

A. the operation of VTP 

B. a method of VLAN trunking 

C. an approach to wireless LAN communication 

D. the process for root bridge selection 

E. VLAN pruning 

Answer: B 


Q180. - (Topic 1) 

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.) 

A. to uniquely identify devices at Layer 2 

B. to allow communication with devices on a different network 

C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet 

D. to establish a priority system to determine which device gets to transmit first 

E. to allow communication between different devices on the same network 

F. to allow detection of a remote device when its physical address is unknown 

Answer: A,E