Cisco Cisco 200-120 online dumps contain prime quality exam questions as well as answers. We ensure that client will pass the real Cisco exam in first attempt. We offer you free updated practice questions, and also you had far better visit our website frequently to be able to check out if we have just about any updated materials. The experts tend to be absorbed in the development of all kinds of Cisco 200-120 coaching tests. We ensure that every coin of funds you commit is worthy. The chief objective is to allow you to pass the Cisco exam. The can claim full money back again if you fail to be able to pass the 200-120 exam on your first attempt. We have a new guarantee policy to be able to clear your current doubt.

2021 Sep ccna test 200-120:

Q121. - (Topic 8) 

Which two statements about using the CHAP authentication mechanism in a PPP link are true? (Choose two.) 

A. CHAP uses a two-way handshake. 

B. CHAP uses a three-way handshake. 

C. CHAP authentication periodically occurs after link establishment. 

D. CHAP authentication passwords are sent in plaintext. 

E. CHAP authentication is performed only upon link establishment. 

F. CHAP has no protection from playback attacks. 

Answer: B,C 

Topic 9, Mixed Questions 


Q122. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

For what two reasons has the router loaded its IOS image from the location that is shown? (Choose two.) 

A. Router1 has specific boot system commands that instruct it to load IOS from a TFTP server. 

B. Router1 is acting as a TFTP server for other routers. 

C. Router1 cannot locate a valid IOS image in flash memory. 

D. Router1 defaulted to ROMMON mode and loaded the IOS image from a TFTP server. 

E. Cisco routers will first attempt to load an image from TFTP for management purposes. 

Answer: A,C 


Q123. - (Topic 2) 

Based on the network shown in the graphic 

Which option contains both the potential networking problem and the protocol or setting that should be used to prevent the problem? 

A. routing loops, hold down timers 

B. switching loops, split horizon 

C. routing loops, split horizon 

D. switching loops, VTP 

E. routing loops, STP 

F. switching loops, STP 

Answer: F 


Q124. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit: 

What will Router1 do when it receives the data frame shown? (Choose three.) 

A. Router1 will strip off the source MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c36.6965. 

B. Router1 will strip off the source IP address and replace it with the IP address 

192.168.40.1. 

C. Router1 will strip off the destination MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c07.4320. 

D. Router1 will strip off the destination IP address and replace it with the IP address of 192.168.40.1. 

E. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/1. 

F. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/2. 

Answer: A,C,F Topic 2, LAN Switching Technologies 


Q125. - (Topic 6) 

What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: D,E 


200-120  free exam

Rebirth cisco ccna routing and switching 200-120 pdf:

Q126. - (Topic 9) 

Which two commands can you enter to verify that a configured NetFlow data export is operational? (Choose two.) 

A. show ip flow export 

B. show ip cache flow 

C. ip flow ingress 

D. ip flow egress 

E. interface ethernet 0/0 

F. ip flow-export destination 

Answer: A,B 


Q127. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What commands must be configured on the 2950 switch and the router to allow communication between host 1 and host 2? (Choose two.) 

A. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 Router(config-if)# no shut down 

B. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# no shut down Router(config)# interface fastethernet 0/0.1 Router(config-subif)# encapsulation dot1q 10 Router(config-subif)# ip address 192.168.10.1 255.255.255.0 Router(config)# interface fastethernet 0/0.2 

Router(config-subif)# encapsulation dot1q 20 Router(config-subif)# ip address 192.168.20.1 255.255.255.0 

C. Router(config)# router eigrp 100 Router(config-router)# network 192.168.10.0 Router(config-router)# network 192.168.20.0 

D. Switch1(config)# vlan database Switch1(config-vlan)# vtp domain XYZ Switch1(config-vlan)# vtp server 

E. Switch1(config)# interface fastethernet 0/1 Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

F. Switch1(config)# interface vlan 1 Switch1(config-if)# ip default-gateway 192.168.1.1 

Answer: B,E 


Q128. - (Topic 2) 

What are the possible trunking modes for a switch port? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. client 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


Q129. - (Topic 1) 

In an Ethernet network, under what two scenarios can devices transmit? (Choose two.) 

A. when they receive a special token 

B. when there is a carrier 

C. when they detect no other devices are sending 

D. when the medium is idle 

E. when the server grants access 

Answer: C,D 


Q130. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

What statement is true of the configuration for this network? 

A. The configuration that is shown provides inadequate outside address space for translation of the number of inside addresses that are supported. 

B. Because of the addressing on interface FastEthernet0/1, the Serial0/0 interface address will not support the NAT configuration as shown. 

C. The number 1 referred to in the ip nat inside source command references access-list number 1. 

D. ExternalRouter must be configured with static routes to networks 172.16.1.0/24 and 172.16.2.0/24. 

Answer: C