The Cisco experts potentially have to get an expert within it field also want to attain the maximum of ability and also good results, so they have to take part in different Cisco certification examinations. Cisco 200-125 called CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) is stepping-stone to check the actual candidates knowledge and also ability in a appropriate field of work. Examcollection Cisco 200-125 on the internet exercise tests can guarantee that you can to manage individuals highly trained and also competent operates. Our 200-125 exercise examination provides the genuine questions and answers, guaranteeing a person move the real 200-125 examination along with top levels.

2021 Jun 200-125 test engine

Q151. - (Topic 9) 

Which command can you enter to configure a local username with an encrypted password and EXEC mode user privileges? 

A. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 08314D5D1A48 

B. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 PASSWORD1 

C. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 08314D5D1A48 

D. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 PASSWORD1 

Answer: A 


Q152. - (Topic 6) 

What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: D,E 


Q153. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


A problem with network connectivity has been observed. It is suspected that the cable connected to switch port Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an effect of this cable being disconnected? 

A. Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected. 

B. Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled. 

C. The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower. 

D. For less than a minute, Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then normal network function would resume. 

Answer: D 


Q154. - (Topic 2) 

Which switch would STP choose to become the root bridge in the selection process? 

A. 32768: 11-22-33-44-55-66 

B. 32768: 22-33-44-55-66-77 

C. 32769: 11-22-33-44-55-65 

D. 32769: 22-33-44-55-66-78 

Answer: A 


Q155. - (Topic 6) 

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer? 

A. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

B. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

C. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

D. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

Answer: C 


2passeasy.com

Refresh 200-125 testing engine:

Q156. DRAG DROP - (Topic 1) 


Answer: 



Q157. - (Topic 3) 

You have been asked to come up with a subnet mask that will allow all three web servers to be on the same network while providing the maximum number of subnets. Which network address and subnet mask meet this requirement? 

A. 192.168.252.0 255.255.255.252 

B. 192.168.252.8 255.255.255.248 

C. 192.168.252.8 255.255.255.252 

D. 192.168.252.16 255.255.255.240 

E. 192.168.252.16 255.255.255.252 

Answer: B 


Q158. - (Topic 3) 

What is known as "one-to-nearest" addressing in IPv6? 

A. global unicast 

B. anycast 

C. multicast 

D. unspecified address 

Answer: B 


Q159. - (Topic 2) 

Why will a switch never learn a broadcast address? 

A. Broadcasts only use network layer addressing. 

B. A broadcast frame is never forwarded by a switch. 

C. A broadcast address will never be the source address of a frame. 

D. Broadcast addresses use an incorrect format for the switching table. 

E. Broadcast frames are never sent to switches. 

Answer: C 


Q160. - (Topic 4) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D