With the aid of Exambible 200-125 dumps, you can aquire a good outcome merely that make an individual complete Cisco check. Moreover, should you been unsuccessful within the 200-125 exam the first time of employing the items, almost all money you pay will be reimbursement. You simply need to send your own 200-125 record log as a pdf file to us. After confirming your information, we will reimbursement the money and send it back in your consideration at the earliest opportunity.

2021 Jun 200-125 training

Q241. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


Q242. - (Topic 2) 

VLAN 3 is not yet configured on your switch. What happens if you set the switchport access vlan 3 command in interface configuration mode? 

A. The command is rejected. 

B. The port turns amber. 

C. The command is accepted and the respective VLAN is added to vlan.dat. 

D. The command is accepted and you must configure the VLAN manually. 

Answer: C 


Q243. - (Topic 5) 

Which statement is correct regarding the operation of DHCP? 

A. A DHCP client uses a ping to detect address conflicts. 

B. A DHCP server uses a gratuitous ARP to detect DHCP clients. 

C. A DHCP client uses a gratuitous ARP to detect a DHCP server. 

D. If an address conflict is detected, the address is removed from the pool and an administrator must resolve the conflict. 

E. If an address conflict is detected, the address is removed from the pool for an amount of time configurable by the administrator. 

F. If an address conflict is detected, the address is removed from the pool and will not be reused until the server is rebooted. 

Answer: D 


Q244. CORRECT TEXT - (Topic 7) 




Answer: Corp1#conf t 

Corp1(config)# access-list 128 permit tcp host 192.168.240.1 host 172.22.141.26 eq www 

Corp1(config)# access-list 128 deny tcp any host 172.22.141.26 eq www 

Corp1(config)# access-list 128 permit ip any any 

Corp1(config)#int fa0/1 

Corp1(config-if)#ip access-group 128 out 

Corp1(config-if)#end 

Corp1#copy run startup-config 


200-125  dumps

Improve 200-125 latest exam:

Q245. - (Topic 4) 

Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


Q246. DRAG DROP - (Topic 4) 


Answer: 



Q247. - (Topic 5) 

Which statement describes VRRP object tracking? 

A. It monitors traffic flow and link utilization. 

B. It ensures the best VRRP router is the virtual router master for the group. 

C. It causes traffic to dynamically move to higher bandwidth links. 

D. It thwarts man-in-the-middle attacks. 

Answer: B 


Q248. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Which address and mask combination represents a summary of the routes learned by EIGRP? 

A. 192.168.25.0 255.255.255.240 

B. 192.168.25.0 255.255.255.252 

C. 192.168.25.16 255.255.255.240 

D. 192.168.25.16 255.255.255.252 

E. 192.168.25.28 255.255.255.240 

F. 192.168.25.28 255.255.255.252 

Answer: C 


Q249. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 









Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C